thewindblows

Med en kärlek för Asien!

Rise up!

Publicerad 2012-08-30 15:03:35 i Allmänt.,

Hej! :)

Efter en rätt oproduktiv dag ska jag strax fläta håret och sen krypa ner i sängen.
Idag har jag bara varit i skolan, varit hemma några timmar och i princip bara kollat på Youtube-videos innan jag tog mig till Tenjin för lite middag, glass och purikura med sötaste Rina. Mysigt avslut på en slö dag.
 



 

God Palace.

Publicerad 2012-08-30 01:17:03 i Japansk musik.,

Hej! :)

Jag har helt snöat in mig på j-rock och visual kei igen.
Då måste man ju leta fram dom gamla favoriterna och dom är ju lika bra som förut.
Här är en av mina favoriter.
 
Versailles - God palace
 

Not even the sky is the limit.

Publicerad 2012-08-28 15:13:11 i Allmänt.,

Hej! :)

Jag är rätt trött nu och efter jag skrivit färdigt det här inlägget blir det till att sova.
Idag har jag haft en hel del för mig också.
Skola såklart och efter lite lunch fick jag testa på karate. Det är en lärare på skolan som är väldigt duktig i karate och det var bara för skojs skull som han hade en lektion. Det var betyligt svårare än vad det ser ut att vara, men det var roligt att få testa på.
 


Efter det var jag hem en sväng och väntade ut regnet, plockade och fixade med lite småsaker. När regnet äntligen slutade tog jag cykeln till ett köpcentrum och köpte Subway till middag och satt en två timmar och pluggade där. Jag pluggar betydligt bättre utanför min lägenhet. Sen var det bara hem igen och byta om till tränignskläderna och ut på en powerwalk / joggningstur. Jag hade tänkt mig en lite kortare, runt 35-40 min då jag var väldigt trött men när jag väl tog mig ut så var det så himla skönt så det blev en tur på lite mer än en timme vilket jag är mer än nöjd med.
 
Dessutom testade jag att gå på ett nytt ställe idag och det var underbart med lite omväxling. Ser väldigt mörkt ut på bilden men det var inte så farligt, faktiskt riktigt härligt.
Nu ska jag ta och stänga av datorn och krypa ner i sängen. Det är ju en dag imorgon också :)
 

Bulletproof roulette.

Publicerad 2012-08-28 08:49:57 i Japansk musik., Musik,

Hej! :)

Jag har helt fastnat för dessa killar. Dom kommer faktiskt från Sverige men är rätt kända här i Japan. Roligt!
 
Seremedy - Bulletproof roulette
 

Yukata! :)

Publicerad 2012-08-27 14:35:28 i Allmänt.,

Hej! :)

Jag har varit rätt upptagen de senaste dagarna, eller igår var jag typ sjuk men både idag och lördags hade jag mycket att göra. I lördags fick jag ju som jag berättat tidigare testa en yukata, japansk traditionella sommarkläder. Dom är grymt fina och mer bekväma än vad dom ser ut att vara. När alla var påklädda och klara gick vill till Fukuoka Slottsruiner för en lite tipspromenad och en svärdsuppvisning. Trots värmen var det väldigt mysigt!
 
Är så himla glad över den fina yukatan jag fick låna. :D
 
Det finns även en (flera) varianter till killar, ser betydligt skönare ut än tjejernas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi åter var ombytta och färdiga blev det middag och lite alkohol med mina gamla lärare. Det var ju genom min gamla skola som jag fick testa yukata och allt annat roligt. En himla rolig lördag. Vilket resulterade i en väldigt trött jag på söndagen, kändes nästa som om jag var på väg att bli sjuk men som tur var trodde jag fel. Idag är jag på topp (nästan iaf) och har haft massor av saker att göra. Hann inte ens med att göra allt, tur det är en dag imorgon också.
 
Måste dessutom berätta att på söndag kommer mina föräldrar hit och stannar i två veckor. Ska bli himla roligt att träffa dom efter åtta månader och sedan visa dom varför jag gillar Fukuoka och Japan så himla mycket. Jag längtar!
 

Fredag!

Publicerad 2012-08-24 08:19:00 i Allmänt.,

Hej! :)

Sitter just nu på min gamla skola och gör ingenting. Har inget planerat ikväll så det blir nog bara en hemma kväll. Imorgon har jag planer iaf, ska få testa yukata. Japanska traditionella sommarkläder. Sen är det en massa annat som händer också.

Vad händer i helgen hemma i Sverige? :)

 

Regn, regn, regn.

Publicerad 2012-08-23 14:27:40 i Allmänt.,

Hej! :)

Jag känner mig rätt nöjd med min dag idag. Dock hade jag väl kunnat plugga lite mer, men jag har inte kommit igång riktigt än efter sommarlovet, haha.
 
Jag har varit i skolan, ätit lunch och sen cyklat hem. Vilade en lite stund, gjorde läxa, cykla till affären. Sen blev det en väldigt blöt promenad, men jag gav mig ut iaf och det blev hela 50 min. Efter det har jag lagat lite middag, kollat lite drama och snart är det dags att krypa ner i sängen och sova lite så man har ork för sista dagen i skolan för den här veckan. Snart är det helg igen, tiden går så fort!
 
Lite regn har väl aldrig skadat, bara fram med paraplyet och ge sig ut ändå.
 

Dreaming I.

Publicerad 2012-08-23 07:08:51 i Allmänt., Koreansk musik.,

Hej! :)

Såhär efter skolan tycker jag väldigt mycket om att vila huvudet en liten stund. Det är inte så att jag går och lägger mig på sängen, jag sitter och kikar runt lite på datorn för det mesta. Det är för att vila huvudet från plugg, inte från allt annat. Då tycker jag ju också om att lyssna på lite bra musik. Speciellt den här låten.
 
F.cuz - Dreaming I
 

Intuition.

Publicerad 2012-08-22 12:48:59 i Allmänt.,

God kväll! :)

Jag har varit så trött på kvällarna den här veckan, även idag. Det beror förmodligen på att jag går upp betydligt tidigare än vad jag har gjort en tid och att jag träffar mer folk och gör mer saker. Därför ligger uppdateringen bara på ett inlägg om dagen, men det får vara så den här veckan.
 
Idag var det skola, jag hatar verkligen onsdagar. Av tre lektioner har jag två av världens tråkigaste lärare! Det är dessutom på dom två längsta lektionerna, en och en halv timme är en lektion. Det första läraren är (ursäkta uttrycket!) en j*vla kärring. Hon tror att jag inte kan några kanji bara för att jag inte är kines. Har massor av kineser i klassen om dom får en helt annan bemötning av henne. Tur det bara är en dag i veckan...
 
Efter skolan blev det lite plugg, kikande på youtube-videos, skype-samtal med mamma och pappa hemma i Sverige och som avslut en promenad/joggningstur. Jag hade dock en himla tur med vädret, precis när jag kom innanför dörren till lägenheten började det vräka ner och blixtra och dundra som jag vet inte vad, haha. Läskigt från 13e våningen...
 
 
Nu ska jag kolla något avsnitt drama innan det är dags för att krypa ner i sängen.
God natt!
 

Heartless.

Publicerad 2012-08-21 14:43:30 i Allmänt.,

God kväll! :)

Klockan är bara halv tio på kvällen här just nu men både huvud och kropp är redo för att sova, helst för en timme sedan. Men jag ska försöka hålla ut en halvtimme till, annars vaknar jag ju alldeles för tidigt. Det tar på krafterna att vara tillbaka i skolan igen, är ju inte van att gå upp så tidigt. Haha. Kommer nog in i det snart.
 
Förutom skolan idag har jag gjort lite andra nödvändiga saker. Känns ju alltid så bra när det är gjort. Sen har jag varit ute på en dryg timmes promenad också, jag har tränat varje dag nu i över två veckor och redan tappat 2kg. Motivationen är hög just nu och jag hoppas den fortsätter att hålla i sig. Heja på mig om jag börjar bli lat igen, okej? Haha.
 
Utsikten från balkongen (13 våningar upp) igår kväll, detta är en av anledningarna till att jag gillar min lägenhet. Läskigt i början, men nu älskar jag det.
 
 

Are you ready now?

Publicerad 2012-08-20 09:08:32 i Allmänt.,

Hej! :)

Första dagen efter lovet idag. Kändes ju lagomt jobbigt att gå upp imorse men jag gjorde det och var i tid tills vi började. Var väl egentligen inget speciellt som hände idag, vi fick tillbaka vårat test som vi gjorde innan lovet började. Totalt fick jag 378 av 400 och det är jag mer än nöjd över. Bara nya tag nu då vi har ett liknande test imorgon, önska mig lycka till. Haha.
 
Har precis ätit en väldigt sen lunch, klockan är redan fyra här. Men jag hade inte tid att äta tidigare. Efter skolan hjälpte jag och andra på skolan några japanska universitetselever att göra blommor. Dom ska försöka slå något Guiness Världsrekord. Riktigt vad det är vet jag inte. Men vi höll på fram till tre så det fanns ingent tid till att äta något.
 
Nu ska jag vila huvudet i några minuter innan jag måste plugga lite. Alltid lika roligt. Lite senare ska det bli en promenad/joggingtur. Måste dock vänta på att det blir lite svalare, idag är det verkligen varmt här...
 
Jag idag innan skolan.
 

Last day of vacation...

Publicerad 2012-08-19 14:04:59 i Allmänt.,

Hej! :)

Med nymålade naglar, munkar, cola zero och manga på japanska avslutar jag min sista kväll innan det är dags för skola igen efter fyra veckors lov. Ska bli härligt med lite rutiner igen.
 
 

Min lördag.

Publicerad 2012-08-18 16:58:42 i Allmänt.,

God kväll! :)

Jag är inte riktigt tillbaka på topp än, men jag kämpar på så snart är jag nog tillbaka helt.
 
Idag har jag iaf varit ute och gått 11km. Det blir bara längre och längre för varje gång känns det som. Men jag mår så bra av det, även om mitt knä inte riktigt vill samarbeta hela tiden. Lite ont gör det.
 
Det finns så många katter i parken där jag går varje dag. Dom ser ut att riktigt njuta ibland.
 
Efter en dusch kollat jag något avsnitt på drama, läste lite manga och bara gjorde ingenting. Vid fem kom Aimee hit och vi satt och pratade en stund innan vi vid sju-tiden mötte upp Vincent och gick och åt middag. Efter det gick jag bara hem igen, är rätt trött idag.
 
God mat! En av favoriterna.
 
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, klockan är redan tolv här. Jag måste upp i tid imorgon så jag kan sova i lagom tid för att orka ta mig upp till skolan på måndag. Ska bli härligt att få något att göra om dagarna igen...
 

My girlfriend is a gumiho.

Publicerad 2012-08-17 17:29:36 i K-drama.,

Hej! :)

Avslutat ännu ett drama, My girlfriend is a gumiho. Det är ett koreanskt drama från 2010.
 
 
En dag när Cha Dae Woong har rymt från sin farfar, släpper han av misstag fri en gumiho, en räv med nio svansar, som varit fångad i en målning i över 500 år. Han inser inte vad han gjort förens Gumiho, som tagit skepnaden av en vacker kvinna, visar sig för honom. Dae Woong blir så skrämd att han springer iväg från henne och ramlar nerför en slänt. Han blir allvarligt skadad men Gumiho räddar honom och ger honom hennes viktigaste del av hennes själv, en del av hennes själ, för att rädda honom eftersom hon är skyldig honom för hennes frihet.

Jag är kär! Jag har inte sett ett sånt här bra drama på ett tag nu. Jag ska säga att jag var lite tveksam till att börja titta och har skjutit upp det flera gånger men när jag väl började titta var jag fast efter ett avsnitt. Att det är Lee Seung Ki som spelar Dae Woong gör det hela så mycket bättre. Han är en av mina favoriter just nu. Men tillbaka till dramat. Alla karaktärer är så bra och dom behövs för att få till den där speciella stämningen som ett superbra drama har. Och jag vet inte hur länge sen det var jag såg ett drama som fått mig att gråta så mycket. Jag grät flera gånger under det här dramat, både för att det var sorgligt och för att det var så himla fint. Så helt klart något jag rekommenderar alla att se på. Ni blir inte besvikna!
 
 

Be my girl.

Publicerad 2012-08-17 13:50:11 i Koreansk musik.,

God kväll! :)

Jag hörde faktiskt den här låten före jag såg videon och jag måste säga att jag tänkte att den inte var så mycket för mig men det ändrades så fort jag såg videon och hade engelsk översättning. Jag är helt kär!
 
Teen top - Be my girl
 

Not over you.

Publicerad 2012-08-17 07:35:14 i Koreansk musik.,

Hej! :)

Jag gillar verkligen den här låten men jag är lite tveksam till videon. Känns som om dom inte har haft tillräckligt med tid att göra den bra så istället har dom bara filmat killarna när dom gör ingenting. Inte lika hög standard som tidigare videos. Men det är fortfarande en riktigt bra låt.
 
Nu'est - Not over youk
 

Top that.

Publicerad 2012-08-16 14:19:47 i Allmänt.,

Hej! :)

Inte riktigt på topp idag, därav den låga uppdateringen.
Det har varit fruktansvärt varmt idag, både ute och inne vilket alltid tar extra på mina krafter.
Jag var ute på en promenad/jogging-tur på förmiddagen men efter det har jag bara legat i sängen och kollat på drama. Har inte haft någon ork till något annat.
Tills imorgon hoppas jag på lite svalare väder för jag har lite att göra och behöver min energi.
 
Bjuder på en osminkad bild. Inte ofta det är så.
 

Chaos.

Publicerad 2012-08-15 14:09:30 i Allmänt.,

God kväll! :)
 

Som sagt så var jag iväg och åt indisk mat ikväll med två kompisar. Gott som vanligt.
Nu ska jag ta och fortsätta slöa till några avsnitt av både japanska och koreanska draman, med airconditionern på för fullt. Idag är det så grymt varmt ute igen.
 
Butter chicken curry med nan. Måste vara bland det godaste som finns!
 

One love.

Publicerad 2012-08-15 11:17:55 i Allmänt.,

Hej! :)

Det blev lite tyst har nu, det var ju inte meningen.
Vad har jag då gjort igår och idag?
 
Jag har promenerat båda dagarna, trotsat både regn och sol. Men det är ju så skönt när det är gjort.
 
Jag har njutit av att äta knäckebröd. Vad jag saknat det! Tur att IKEA finns...
 
På tal om IKEA fick jag hem IKEA-katalogen, fast på japanska. Något nytt!
 
Jag har pluggat samtidigt som jag ätit glass på McDonald's. Inte helt fel.
 
Och självklart har jag ju kollat på drama som vanligt. Det gör jag ju alltid ;)
Om ett tag ska jag möta upp två kompisar och gå och äta curry. Så härligt!
 

Going by the book.

Publicerad 2012-08-13 09:32:23 i K-film.,

Hej! :)

Ännu en koreansk film, Going by the book.
 
 
En serie av bankrån har fått allmänheten i panik och dom kräver att den nya polischefen ska gripa rånarna. För att lugna invånarna i staden bestämmer sig polischefen för att låta den naiva traffikpolisen Jung Do Man spela rånare.
 
Den här filmen övertygade mig inte riktigt. Jag hade hoppats på lite mer än vad man fick. Men trots det var det ett lagomt tidsfördriv att inte riktigt ha hela sin uppmärksamhet på. Kändes som om den var lite seg ibland och kanske inte tillräckligt allvarlig för den här typen av film. Men annars bra.
 
 

Spy musikvideo! :D

Publicerad 2012-08-13 06:56:44 i Koreansk musik.,

Hej! :)

Jag skrev för några dagar sedan om Super Juniors nya singel Spy och att jag väntade och väntade på musikvideon. Nu har den äntligen kommit! :D Och den är sådär härligt humoristisk som jag ville att den skulle vara. Så bra! :D
 
Super Junior - Spy
 

100 days with Mr. Arrogant

Publicerad 2012-08-12 13:53:09 i K-film.,

God kväll! :)
 
Jag är rätt dålig att kolla på filmer nu förtiden men har bestämt mig för att försöka beta av den lilla listan som jag faktiskt vill se. Här är den första filmen, 100 days with Mr. Arrogant.
 
 
Ha Yeong blir dumpad av sin pojkvän dagen före deras 100e dag tillsammans. Hyeong Jun är rik och snygg och varje tjej vill ha honom men han är inte intresserad av att dejta. Ha Yeong sparkar till en burk som träffar Hyeong Jun i huvudet. Eftersom han blir störd kör han sin bil rätt i in en mur. Eftersom Ha Yeong inte kan betala för skadorna blir hon övertalad att skriva under ett avtal som gör henne till Hyeong Juns slav i 100 dagar.

Lagomt söt handling men filmen fångade inte riktigt hela mitt fokus. Jag hade hoppats på lite mer än vad det var. Men den var söt och man behövde inte direkt tänka särskilt mycket. Det mesta var faktiskt rätt uppenbart. Kolla på den om du vill ha något lättsmält och inte har något annat på lager.
 
 

Mars

Publicerad 2012-08-12 09:41:12 i Taiwaneska draman.,

Hej! :)
 

Jag har precis kollat färdigt på min första taiwanesiska drama efter alldeles för lång tid. Det tog mig alldeles för lång tid att ta mig igen det.
 
 
Han Qi Lou är en otroligt blyg konststudent som går på samma college som Chen Ling, en populär playboy. Dom träffas av en slump en dag i en park när Ling frågar Qi Lou efter vägbeskrivning till ett sjukhus för att hälsa på en vän. Qi Lou skyndar sig att rita en karta, utan att veta att hon ritade den på baksidan på en av sina sketcher. Hon ran iväg innan han kunde tacka henne. När Ling upptäcker sketchen på en mamma som håller ett barn blir han väldigt rörd. I skolan blev Qi Lou sexuellt trakasserad av en av sina lärare när Ling räddar henne. Dom blir intresserade av varandra men båda har ett mörkt förflutet som måste överkommas för att dom ska kunna leva lykliga med varandra.

Det här dramat är baserat på en manga jag läste för flera år sedan men då var jag inte inne i hela världen med draman och så vidare så jag visste inte att det här dramat existerade förens en kompis till mig sa åt mig att kolla på det. Det är då jag inser att jag faktiskt läst mangan den är baserad på. Jag gillar verkligen det här dramat. Det är rätt mörkt med deras förflutna men det finns även underbara scener när allt är så bra och lykligt. Jag hade dock lite svårt med att lyssna till kinesiskan i början men blev van efter ett tag. Ett drama som jag rekommenderar varmt trots att det är lite gammalt, från 2004.
 
 

Moment.

Publicerad 2012-08-12 08:14:41 i Allmänt., Japansk musik.,

Hej! :)

Regnet öser ner utanför fönstret så det är tur min träning redan är avklarad. Behöver faktiskt inte gå utanför dörren på hela dagen om jag inte vill. Jag kan stanna inne och kolla på drama hela dagen. Låter väl bra? ;)
 
Tänker iaf bjuda på en bra låt.
Smap - Moment

Spy.

Publicerad 2012-08-11 13:36:41 i Koreansk musik.,

Hej! :)
 
Jag kan inte motstå att skriva ett till inlägg såhär direkt men jag bara måste visa det här.
Det här är så underbart bra och så annorlunda från deras musik på senaste tiden. Låten får mig verkligen på bra humör varje gång jag hör den och dom ser otroligt bra ut i sina kostymer. Jag gillar verkligen spion-temat! Nu hoppas jag bara på att det kommer en riktig musikvideo till låten.
 
Super Junior - Spy
 

Sunflower.

Publicerad 2012-08-11 13:22:28 i Allmänt., Kläder/Shopping/Inspiration.,

God kväll! :)

Här kommer det som köptes på IKEA.
Hur kan man alltid få med sig så himla mycket saker därifrån? Det kommer alltid vara ett mysterium för mig...
 
Jag var ju bara tvungen att köpa detta. Trots att det är betydligt dyrare än i Sverige så har jag längtat efter det så himla mycket.
 
Favoritljusen med doft av vanilj och ljuslyktor till det.
 
Lite nödvändigtheter till köket.
 
Äntligen en liten lampa. Har kört på takbelysning i fyra månader, inte så roligt.
 
Säger äntligen här igen. Ska bli underbart att sova inatt när man slipper vakna till och från hela tiden när det börjar bli ljust. Färgen är ju dessutom helt underbar :D
 
Nu ska jag ta och fortsätta njuta av lördagskvällen i min ensamhet och inte gör det mig ett dugg. Sov lite dåligt inatt så jag är faktiskt rätt nöjd med att bara vara inne ikväll med. Hur spenderar ni eran lördag kväll? :)
 

En tur till Ikea.

Publicerad 2012-08-11 10:21:30 i Allmänt.,

Hej! :)

Som rubriken säger har jag äntligen varit iväg till IKEA här i Fukuoka. Det öppnade redan i början av april och det tog mig hela fyra månader innan jag tog mig dit. Och värt det kan jag lova! Att få känna sig lite som hemma, även om Japan är hemma nu så kommer Sverige alltid vara hemma för mig. Det var roligt att se att allt faktiskt ser likadant ut där som hemma plus att det var en hel del saker som var på svenska. Jag trivdes som fisken i vattnet.
 
 
Självklart var jag ju tvungen att äta köttbullar till lunch. Är det något jag saknar med Sverige är det köttbullar.
 
Bilder på vad som inhandlades kommer lite senare idag. Måste packa upp och fota allt. Ska försöka hitta lite energi till att göra det snart.
 

Fredagsmys! :)

Publicerad 2012-08-10 15:19:44 i Allmänt.,

God kväll! :)

Rubriken säger väl allt? Fredagsmys på hög nivå med vit choklad, lite cola och drama till det. Kan det bli bättre?
 
 

Aj aj aj.

Publicerad 2012-08-10 15:12:34 i Allmänt.,

Hej! :)
 

Är huvudet dumt får kroppen lida, är det inte så?
Det här råkade jag göra mot min hand för några dagar sedan när jag diskade.
Det var rätt mycket blod kan jag lova.
 
 

Ero.

Publicerad 2012-08-09 16:13:59 i Japansk musik.,

God kväll! :)
 

Det ska väl inte bara vara koreanskt i bloggen? Jag pluggar ju faktiskt japanska ;).
Här är iaf en av mina favoritlåtar just nu. Videon är lite konstig men jag gillar låten supermycket.
 
Tomohisa Yamashita - Ero
 

Midnight.

Publicerad 2012-08-09 14:56:42 i Allmänt.,

God kväll! :)

De börjar blir lite sent här nu och det är första inlägget för dagen. Lite dåligt tycker jag ;)

Har iaf motionerat en hel del idag och det kan ju behövas när man åt en sån här nu på kvällen. Till sällskap hade jag Aimée.

 

Let me hear your voice.

Publicerad 2012-08-08 10:17:45 i Allmänt.,

Hej! :)

 

Sitter på Starbucks nu i närheten där jag bor och försöker få igång hjärnan efter lite sommarledigt från plugg. Det är mindre än två veckor kvar av mitt lov nu så det är lika bra att sätta igång i tid, speciellt eftersom det väntad prov andra dagen...

 

 

I hate you.

Publicerad 2012-08-08 02:25:17 i Koreansk musik.,

God morgon! :)

Såhär på morgonen passar det väl bra med lite musik?
Jag hittade denna låt tack vare Junhyung (Beast) men jag älskar den andra killens (Eru) röst.
Så bra låt!
 
 

Instagram.

Publicerad 2012-08-07 16:48:15 i Allmänt.,

God kväll! :)

Tog och fixade instagram för det är några som frågat efter det. AnnaGavlen heter jag där och nu tycker jag att ni ska ta och följa mig. Vore ju lite roligt sådär :)
 

Långpromenad.

Publicerad 2012-08-07 06:38:13 i Allmänt.,

Hej! :)

Har varit ute på långpromenad i två timmar på totalt 11 km idag på förmiddagen. Så härligt! Åt lite lunch nyss och nu ska jag vila huvudet en stund innan jag ska plugga lite. Det är bara två veckor kvar på sommarlovet och andra dagen i skolan väntas det prov. Så det är bara att plugga.
 
 

Solnedgång.

Publicerad 2012-08-06 12:06:27 i Allmänt.,

Hej! :)

Ibland är det bra härligt att bo på 13:e våningen. Solnedgångarna man kan se så bra är riktigt fina.
 
 

Morgonpromenad!

Publicerad 2012-08-06 06:05:11 i Allmänt.,

God morgon! :)

Har varit ute på en timmes morgonpromenad nu på förmiddagen. Hur härligt som helst med power walk i parken när de nästan inte är några människor där. Nu väntas lite städning och sen ska jag nog gå och kolla om jag kan hitta någon billig våg. Vad tänker ni hitta på när ni vaknar? :)

 

Varma mackor!

Publicerad 2012-08-05 12:37:13 i Allmänt.,

God kväll!

Efter en väldigt oproduktiv dag tog jag mig i kragen och cyklade till affären med målet att köpa mig en liten ugn/toaster. Då dom inte har riktiga kök här i Japan får man köpa sådant själv. Tur det finns billiga saker för runt 200 kr att köpa. Som middag blir det varma mackor och lite drama till det. Har inte ätit riktiga varma mackor på över sju månader så det är efterlängtat! :)

 

Bakgrundsbild! :)

Publicerad 2012-08-04 17:44:03 i Koreansk musik.,

Hej! :)

Jag leker fortfarande lika mycket med nya telefonen som igår, bara jag får en chans. Har haft fullt upp idag med att hjälpa en kompis flytta. Kan lova att set var varmt med över 30 graders värme. Men det blev bra till slut :) Eftersom jag nämnt min telefon så måste jag ju fortsätta och visa er min så fina bakgrundsbild. Otroligt snygga Daesung från k-popgruppen BigBang! Ett extra plus är yg entertainment-appen ni skymtar där i hörnet. Massor av uppdateringar, musik och bilder om min favoritgrupp :)

 

Testar, testar!

Publicerad 2012-08-03 18:38:47 i Allmänt.,

God kväll! :)

Jag har en alldeles ny leksak så det är ju självklart att det måste testas lite. En helt ny iPhone var det som fick följa med hem så lita på att det är någon som är lycklig :) Så ligger nu i sängen och testar mig fram även om jag borde sova då det blir en dag som flytthjälp imorgon och klockan är redan halv två här nu...

 

Fireworks.

Publicerad 2012-08-03 03:49:22 i Allmänt.,

God morgon! :)

Har varit fullt upp i två dagar nu med ingen energi till att skriva något.
Men nu kommer en lite bildbomb från fyverkerier jag var iväg och såg i onsdags med några klasskompisar. Himla mysigt! :)
 
Ma Sei Sei, Kulanika och jag. Något suddig bild, men det får ni stå ut med.
 
Tycker jag lyckades få några bra foton iaf. Rätt svårt att fota fyrverkerier då man inte har en vidare bra kamera. Men det funkar.
 
Igår umgicks jag med Vincent och Aimee hela dagen. Dock har jag inga bilder.

Nu ska jag äta lita frukost och läsa lite svenska nyheter innan jag gör mig färdig för vad denna dag har att bjuda på.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela