thewindblows

Med en kärlek för Asien!

Yuki no ne.

Publicerad 2012-12-17 15:07:43 i Japansk musik.,

Hej! :)

Ibland snubblar jag över låtar som jag bara måste dela med mig av. Det här är en av dom. Det är dock bara videon ute än så jag får vänta tills på torsdag när singeln släpps på riktigt. Så himla fin!
 
Greeeen - Yuki no ne
 

Hej hopp!

Publicerad 2012-12-17 14:07:09 i Allmänt.,

Hej! :)

För visst har vi väl alla perioder när vi helt glömmer bort att vi har en blogg? Just nu är det lite så för mig. Mycket att göra och ingen lust att skriva så mycket. Det mesta i mitt huvud kretsar till min hemresa på fredag. Bara några dagar kvar nu och jag är taggad så himla mycket. Längtar efter min familj, alla vänner och för att inte nämna den underbara svenska julmaten! Ska bli helt underbart att vara i Sverige i två veckor, bara känslan av att jag kommer förstå precis vart ända ord som sägs ska bli så himla skönt. Snart!
 
För det här beskriver verkligen mitt sätt att tänka på. Vem vill vara normal?
 

Monster.

Publicerad 2012-12-13 00:06:30 i Allmänt.,

God morgon! :)

Torsdag redan, vart tar mina dagar vägen? Om en vecka tar jag mig upp för att göra sista dagen i skolan innan jag flyger hem på fredag förmiddag. Vad jag längtar!
 
Idag ska jag försöka beta av lite saker på min lista på saker att göra innan jag är borta i två veckor. Alltid är det ju något som ska göras men tack och lov har jag jag redan gjort alla de jobbiga och tråkiga sakerna och bara har det roliga kvar. Då blir det ju inte så jobbigt att göra det.
 
Vad bjuder eran torsdag på?
 
Filten över axlarna är ett måste när man äter frukost i min lägenhet, det är så kallt här på morgon!
 

Soluppgång.

Publicerad 2012-12-11 23:46:00 i Allmänt.,

Hej! :)

Att få börja dagen med att se solen gå upp bakom bergen måste ju vara det bästa sättet att vakna på.

 

Meitantei Conan.

Publicerad 2012-12-11 14:43:31 i J-drama.,

Hej! :)

Jag har just kollat färdigt på Meitantei Conan. Drama-versionen av en av det bästa manga jag vet.
 
 
Det här dramat utspelar sig innan Kudo Shinichi får ett gift i sig av Den Svarta Organisationen och får hans kropp att krympa och han tar aliaset Conan. Det är där som manga börjar.
 
Shinichi, Ran (Shinichi's barndomskompis) och Kogoro (detektiv och Rans pappa) vaknar upp i ett helt vitt kubformat rum utan att ha någon aning om hur de har hamnat där. Ett brev från "en beundrare" till Shinichi avslöjar att han måste minnas sina lösta fall. Varje rum innehåller en panel där Shinichi måste skriva in ett lösenord varje gång för att komma till nästa rum.

Då jag älskar mangan var jag lite orolig för att detta drama skulle förstöra allt bra med serien då han ännu inte är krympt men tänk så fel man kan tro. Jag gillade detta drama väldigt mycket. Mizobara Junpei som spelar Shinichi gör verligen sin roll bra, men får dock inte glömma skådespelarna för Ran (Katsuna Shiori) och Kogoro (Jinnai Takanori), dom lyckas verkligen fånga all charm som karaktärerna har i manga. Dessutom måste jag tillägga att jag verkligen älskade slutet på det hela. Dock saknas det några ord jag gärna hade velat höra... Haha.
 

Där ute slår regnet mot rutorna.

Publicerad 2012-12-10 13:34:26 i Allmänt.,

Hej! :)

Kan det bli bättre än såhär? Nystädat rum, nyduschad, mat i magen. Ett bra drama, tända vaniljljus och lite varm choklad. Jag tänker då inte röra på mig något mer idag. Haha.
 

Fun, fun, fun.

Publicerad 2012-12-08 16:27:22 i Allmänt.,

Hej! :)

Det är lite ont om saker att skriva om här. Har lite sådan där bloggtorka ni vet. Haha.
 
Här är i alla fall en bildbomd från ikväll.
Tenjin med bästaste Lili! :)
 
 

Kallt!

Publicerad 2012-12-06 13:27:00 i Allmänt.,

Hej! :)

Sitter just nu och värmer mig under kotatsun och med en filt över axlarna. Jag förstår inte varför Japan inte har element i lägenheterna...!? Utanför fönstret är det bara 3-4 plus så det blir iskallt här inne. För den delen har det varit så det nästa snöat här idag. Jag har sett några flingor flyga, lite coolt faktiskt. Hade då inte förväntat mig någon snö alls innan jag kom hem till Sverige. Haha. 
 
För en gångs skull har jag tid till att titta på lite drama innan jag ska sova, har haft så mycket annat för mig senaste veckan så den tiden har inte funnits till. Idag tittar jag på live-action av Detective Conan. Faktiskt bättre än vad jag förväntat mig.
 
På riktigt och i manga-form :)
 
 

Yes.

Publicerad 2012-12-04 12:50:00 i Japansk musik.,

Hej! :)
 
Med väldigt värkande fötterefter en alldeles för lång shoppingtur (ja, idag också...) i klackar sitter jag och kikar runt lite och snubblade över denna låt. Kärlek vid första ögonkastet...? lyssningen? Haha.
 
Acid black cherry - Yes
 

My world.

Publicerad 2012-12-03 15:06:24 i Allmänt.,

Hej! :)

Idag har jag hunnit med skolan, shopping i flera timmar och sedan lite jogging. Jag är hur trött som helst nu och ska strax krypa ner i sängen och läsa lite manga. Jag älskar att jag äntligen har tid till något annat än bara plugg igen.
 
Bild från Tenjin igår. Grymt fint med alla ljusen, dock hade det faktiskt inte gjort något med lite snö för att få den äkta julkänslan.
 

Äntligen över.

Publicerad 2012-12-02 14:10:51 i Allmänt.,

Hej! :)

Efter att ha varit lite frånvarande i en vecka är jag äntligen tillbaka på riktigt. Jag har varit så himla upptagen med plugg och plugg och plugg att jag varken haft något roligt att skriva om eller för den delen haft någon tid till att skriva heller. Nu är dock mitt prov över, bara att vänta tills i januari för att få veta hur det gick. Jag tror nog att jag klarat det :)
 
Jag är så grymt trött nu så ska bara kolla dagen avsnitt av julkalender (nostalgi på hög nivå!) och sen krypa ner i sängen. Det är ju trots allt måndag imorgon igen.
 
Foto taget från min balkong igår när solen gick ner. Superfint! :)
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela