thewindblows

Med en kärlek för Asien!

Shut up flower boy band

Publicerad 2013-01-29 15:18:14 i K-drama.,

 Hej! :) 

För någon vecka sedan avslutade jag detta drama, Shut up flower boy band, och känner att det är väl dags att det får den uppmärksamhet som det förtjänar.
 
 
Eye Candy är ett high school rockband med sex medlemmar ledda av Byung Hee. När gruppen blir tvingade till att byta skola till högt ansedda Jungsang High School tar det inte lång tid innan dom har skaffat sig rivaler i det på skolan populära Strawberry Fields. En historia om två rockband och hur dom hanterar vänskap, kärlek och deras passion för musiken.
 
Jag kan inte säga något annat än att jag verkligen älskade detta drama. Det finns dock vissa saker i det som jag gärna hade kunnat varit utan, men det är kanske det som gör att man känner mer för ett drama. Slutet är jag dock inte nöjd med, det känns lite som om vissa saker inte fick något avslut. Men trots det så älskar jag varenda låt banden spelar och jag lyssnar dagligen på soundtracket. Hur bra som helst!
 

Priceless.

Publicerad 2013-01-27 13:30:13 i J-drama.,

Hej! :)

Ännu ett avslutat drama som måste berättas om, Priceless.
 
 
Kindaichi Fumio, en vanlig business man som är populär och omtyckt av alla. En dag ändras dock allt och hans liv blir helt upp och ner. Kindaichi får sparken från jobbet och lägenhet brinner upp. Tvingad till ett liv utan pengar och någonstans att bo hamnar han hos en äldre dam som tar hand om sina barnbarn. Där får han lära sig hur man överlever utan pengar och sakta börjar livet gå rätt igen.
 
Ska jag vara ärlig har det tagit mig alldeles för lång tid till att ta mig igen det här dramat. Inte för att det var dåligt utan för att så mycket annat har kommit ivägen men nu tog jag mig tid till att kolla färdigt på de sista avsnitten. Och jag kan ju säga såhär, varför gjorde jag det inte tidigare? Det blev bara mer och mer spännande ju längre in i dramat man kom. Rekomenderat till alla med lite tid över!
 

Myung Wol the spy.

Publicerad 2013-01-26 11:55:15 i K-drama.,

Hej! :)

Nu när jag har varit sjuk och haft massor av tid till att kolla drama och annat roligt så finns det ju lite sådant att skriva om. Börjar med det senaste dramat, Myung Wol the spy.
 
 
En elitspion från Nordkorea, Han Myung Wol, och hennes partner, Choi Ryu, infiltrerar Sydkorea med uppdraget att kidnappa en av de största stjärnorna, Kang Woo, genom att gifta sig med honom och sedan ta med honom tillbaka till Nordkorea. Trots att hon är bra på sitt jobb och aldrig tvivlat på om hon skulle klara av uppdraget har hon en svaghet, sina känslor.
 
Jag blev faktiskt glatt överraskad av detta drama. I början var det lite segt men bara man hade titta en tre-fyra avsnitt var man fast och ville bara veta mer. Mot slutet vart det så spännande att jag var tvungen att kolla tills det var slut. Jag är dock lite besviken över slutet, allt slutade inte riktigt som jag ville och var bered på tårar. 
 
Jag är även riktigt överraskad av de två huvudskådespelarna, Eric (Kang Woo) och Han Ye Seul (Myung Wol). Dom gör sina roller grymt bra och har så himla bra kemi. Anledningen till att jag ville se detta drama var faktiskt Eric. Han är med i en av de första koreanska pojkgrupperna, Shinwha, och jag har hört en massa om honom på olika shower så var lite nyfiken på om han var nå bra och det var han ju.

Detta drama är absolut något jag rekomenderar, speciellt om du har en helg med inga planer alls så du kan titta utan avbrott. Det är så vissa draman är som bäst!
 

Sick!

Publicerad 2013-01-24 14:28:00 i Allmänt., Koreansk musik.,

Hej! :)

Hoppar in här en snabbis och berättar att jag inte dött än. Jag har dock blivit rätt så sjuk efter vi var ut i lördags, vi var flera stycken som åkte på värsta förkylningen. Jag är fortfarande inte bra men jag orkar ta mig till skolan men mer är det inte. När jag är frisk, då ska jag försöka ta tag i det här på riktigt. Medans ni väntar kan ni ju alltid lyssna på en av mina favoritlåtar just nu. 
 
Block B - Nillili mambo 
 

Into the wind.

Publicerad 2013-01-15 23:57:39 i Allmänt.,

God morgon! :)
 

Snart är det dags för skola igen men idag har jag dock inte försovit mig som igår. Måste vara första gången på jag vet inte hur länge som det hände mig... Aldrig ett roligt sätt att starta dagen på. Vad som händer efter skolan har jag ingen aning om, vi tar dagen som den kommer. 
 
Laddar upp med lite god frukost iaf. Färska jordgubbar!
 
 

Once again, I give it a try.

Publicerad 2013-01-13 14:49:16 i Allmänt.,

 
Hej! :)

Jag ska inte lova någonting nu men jag ska göra ett seriöst försök till att få lite liv i bloggen nu. Det har helt enkelt inte funnits i mitt huvud att skriva här på hela veckan.
 
Idag har jag umgåtts med otroligt bra människor, Lili, Julie och Michael. Lite shopping och så avslutade vi det hela med lite Breaking Dawn part 2, låter kanske lite konstigt men den gick upp på bio här i Japan i slutet av december... Men nu har även jag äntligen sett den. Riktigt bra faktiskt :)
 
 

Right now

Publicerad 2013-01-07 07:16:10 i Allmänt., Japansk musik.,

Hej! :)

Jag är tillbaka i Fukuoka nu och kommer få mycket mer tid till att skriva lite här. Har ju haft det fullt upp de senaste två veckorna hemma i Sverige. Bjuder er på en låt för tillfället medan jag städar lite och sedan kommer det ett längre inlägg vad som hänt sedan sist.
 
Daichi Miura - Right now
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela