thewindblows

Med en kärlek för Asien!

Lite nytt till garderoben.

Publicerad 2012-07-31 08:45:16 i Kläder/Shopping/Inspiration.,

Hej! :)

Igår var jag iväg och shoppade lite nytt till garderoben. Men jag var alldeles för trött av värmen när jag kom hem så idag blir det lite bilder.
 
Skor, transparent lila kortärmad skjorta, lite strumpos, leggins och ett vanligt vitt linne.
 
 

Mars.

Publicerad 2012-07-30 17:29:56 i Taiwaneska draman.,

God kväll! :)

Jag har precis börjat kolla på mitt första taiwanesiska drama vid namn Mars. Än så länge verkar det lovande och jag upptäckte att jag faktistk har läst mangan som dramat är baserat på. Det är flera år sedan jag läste den men efter de två första avsnitten känner jag redan igen så himla mycket. Men tur är att jag inte kommer ihåg vad som händer sedan. Vill ju inte få spänningen förstörd.
 
Nu ska jag ta och sova lite, jag måste sluta kolla på drama hela nätterna trots att jag har sommarlov.
 
 
 

I do, I do.

Publicerad 2012-07-30 15:33:19 i K-drama.,

God kväll! :)

Jag har precis avslutat dramat I do, I do.
 
Hwang Ji An är en successfull kvinna i 30-årsåldern som designar skor. Hon blir gravid efter ett one night stand med den nya killen på jobbet, Park Tae Kang.

Jag tycker inte det behövs någon mer introduktion än så. Ni kan ju gissa er till resten. Trots den rätt uppenbara storylinen blev jag glatt överraskad. Det var inte så seriöst som jag hade förväntat mig, istället var det rätt mycket humor med och problemen dom stötte på var inte alltför otänkbara. Jag tycker verkligen om karaktären Park Tae Kang också, han var bara så underbart korkad och söt. Han drog nog upp betyget ett snäpp. Helt klart värt att kolla på om man inte vill ha något så svårtsmält. Perfekt som lite sommarunderhållning.
 
Välgjort och bra, en välförtjänt 4 av 5.

Neverland.

Publicerad 2012-07-30 08:18:06 i Allmänt.,

Hej! :)
 

Jag tänker trots regnet och ta mig in till Tenjin för att köpa ett par skor. Jag är i stort behov av ett par nya sommarskor, då mina gick sönder för någon vecka sedan. Har sedan dess levt i mina joggingskor, men det är lite varmt om fötterna när det är omkring 30 grader ute...
 
Bild på hur jag ser ut idag.
 

It's not me.

Publicerad 2012-07-29 03:12:51 i Koreansk musik.,

God morgon! :)

Vad hände med min uppdatering? Tog den också sommarlov, precis som mig? Jag tror nästan det. Men nu ska det ändras. Dags att sluta vara lite sommarlat.
 
Jag tycker det är otroligt roligt att dessa killar äntligen är tillbaka. Dom har inte släppt något material alls på över ett år, vilket är väldigt lång tid i k-popvärlden. Men som jag har väntat, och äntligen är dom tillbaka. Jag gillar deras nya sound också, har inte hört mycket inom k-popen som låter likadant.
 
Beast - It's not me / Beautiful night
 

Big.

Publicerad 2012-07-25 13:40:40 i K-drama.,

Hej! :)

Jag har äntligen fått se slutet på dramat Big som jag följt sen det började. Äntligen fick man veta hur det gick :D
 
 
 
Den 18-åriga Kang Kyung Joon's själ blir på något sätt fast i den 30-åriga doktorn Seo Yoon Jae efter en olycka. Kang Kyung Joon blir tvungen att leva tillsammans med Seo Yoon Jae's fästmö, Gil Da Ran, som även är Kang Kyung Joon's lärare.

Jag var fast efter ett avsnitt av det här dramat. Det har allt som jag önskar mig av ett drama. Nu för tiden tycker jag koreanerna lyckas väldigt bra att få mig nöjd. Dock gillar jag inte slutet alls, känns som om det kom lite för fort och att det hade behövts ett halvt avsnitt till för att få ett slut på allt. Men som jag sagt förut, jag är sällan ett fan av sluten på draman.
 
Trots slutet får det här dramat 5/5 av mig.
 
 
 

King 2 hearts

Publicerad 2012-07-23 09:46:30 i K-drama.,

Hej! :)

Jag har äntligen haft tid till att kolla klart på detta drama, King 2 hearts.
 
 
Dramat utspelar sig i det moderna Korea där dom har monarki. Lee Jae Ha är snygg och bry-mig-inte kronprins som inte bryr sig alls om politik. Han faller för Kim Hang Ah, en nordkoreansk soldat.

Jag vill inte skriva alltför mycket om handlingen då jag inte vill förstöra något. Det är väldigt mycket som händer i det här dramat men det är inte för mycket som det kan bli i andra. Jag gillar verkligen blandningen av humor och allt det allvarliga som händer. Otorligt bra drama!
 
5 av 5. Jag var fast hela tiden!
 

Life couldn't get better.

Publicerad 2012-07-23 03:48:45 i Allmänt.,

God morgon! :)

Det här med att uppdatera om vad jag gör om dagarna är väl inte min starka sida. För det mesta är jag lite för lat för att göra det om jag ska vara ärlig. I vilket fall som helst ska jag väl ta och uppdatera er om vad som hänt på sistonde.
 
I fredags fick jag sommarlov. Ingen skola i en månad nu, rätt skönt att slippa gå upp men samtidigt rätt tråkigt att inte träffa så mycket folk. Efter min skola i fredags tog jag mig till min gamla skolan för att säga hejdå till Ann som skulle åka hem. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, alltid lika tråkigt när någon åker hem.
 
 
I lördags var jag iväg och bowlade och åt middag med några trevliga människor. Dock gick inte bowlingen vidare bra för mig, men jag hade roligt iaf.
 
 
Idag är det måndag, klockan är snart elva och jag behöver inte vara i skolan. Det känns lite konstigt, men samtidigt skönt att verkligen få sova ut i en månad. Däremot är det lite tråkigt att inte träffa så mycket folk. Dock ska jag iväg på födelsedagskalas ikväll hos en av mina kinesiska klasskompisar. Det ska bli roligt! :)
 

Beautiful night.

Publicerad 2012-07-22 05:28:46 i Koreansk musik.,

God morgon! :)
 

Äntligen har dom släppt första videon till deras nya album. Beast har verkligen ett nytt koncept från tidigare album men jag gillar dom fortfarande lika mycket. Dom gör det bra!

Beast - Beautiful night
 

No, no, no mercy!

Publicerad 2012-07-20 16:06:45 i Koreansk musik.,

Hej! :)
 

Här har det återigen blivit tyst några dagar men den här gången är det pga datorproblem som av någon anledning löste sig av sig själv. Det var då tur det.
 
Jag ska iaf gå och sova snart då jag håller på att somna sittandes här. Men ta och lyssna på det här först.
 
B.A.P - No mercy
 

No mercy.

Publicerad 2012-07-18 07:14:43 i Koreansk musik.,

Hej! :)
 
Jag har totalt missat att B.A.P ska släppa en ny singel imorgon. Jag fick veta det tack vare att jag snubblade över teaser-videon för singeln. Den gjorde mig otroligt nyfiken på om dom kan fortsätta att vara lika bra. Dessa killar har verkligen talang. Hoppas på att singeln kommer vara lika bra som det verkar som.
 
 

I remember.

Publicerad 2012-07-18 00:56:03 i Koreansk musik.,

God morgon! :)

Bara för att jag är på bra humör, vädret är bra och det här är en så bra låt.
 
Bang Yong Guk (B.A.P) ft. Yoseob (Beast) - I remember
 

Beautiful target.

Publicerad 2012-07-17 13:54:06 i Allmänt., Japansk musik.,

Hej! :)

Igår när jag kom hem var det bara att ta en snabbdusch och sen hoppa i säng. Jag var grymt trött så därför blev det inget skrivet igår. I vilket fall som helst så var det det här jag spenderade en del av min dag med att göra.
 
 
Det här är alltså bilder på ett band som spelade i Canal City (stort köpcentrum) igår. Dom är faktiskt riktigt bra. Efter det så for jag, Ann och Rina hem till en Rina en sväng för att komma ifrån värmen en stund innan vi tog tunnelbanan tillbaka till Tenjin för middag.
 
En otroligt rolig dag även om det var lite varmt vissa stunder. Trodde nog vi skulle smälta bort ett tag, haha.
 

Sådant som gör mig glad :)

Publicerad 2012-07-17 13:46:58 i Allmänt.,

Hej! :)
 

Det händer då och då att jag blir superglad när jag kommer hem och kollar i postfacket och det ligger ett brev där från Sverige. Det gör mig alltid lika glad.
 
Idag när jag kom hem låg det ett brev från bästa vän Katarina. Efter en helt urusel dag i skolan så gjorde det verkligen min dag, jag blev genast mycket gladare. Tack så mycket, Katarina, för att du är en så underbar vän! :)
 
 

Driving me crazy.

Publicerad 2012-07-17 08:14:45 i Koreansk musik.,

Hej! :)
 

Jag tror jag kommer dö under den här sommaren, varför ska det vara så himla kvavt och fuktigt i luften? Går ju inte att ta ett steg utanför dörren innan svetten nästan rinner...
 
I vilket fall som helst så har jag gått och kärat ner mig i denna låt. Så himla bra!
 
Teen Top - Driving me crazy
 

Face

Publicerad 2012-07-15 17:49:31 i Koreansk musik.,

God kväll! :)
 

NU'EST är en grupp som jag aldrig direkt lyssnat på men nu när en vän till mig la upp denna låten på facebook var jag ju tvungen att lyssna. Och j*klars vad bra den var! Jag älskar den efter bara en lyssning.
 
Vad tycker ni?
NU'EST - Face
 

Midnight.

Publicerad 2012-07-15 05:03:47 i Koreansk musik.,

God morgon! :)

Efter en natt med många timmars sömn kan man vakna upp på ett bättre sätt?
Beast har släppt titelspåret från deras kommande album och jag älskar låten.
Så bra!
 
Beast - Midnight
 

Follow me, follow me, follow me.

Publicerad 2012-07-14 06:15:53 i Koreansk musik.,

Hej! :)

Jag blir alltid lika glad när någon av mina favoritgrupper är på väg att släppa lite nytt. Den här gånger är det Beast som står på tur som jag berätta för någon dag sedan.
 
Äntligen har teaserfotona kommit ut!
 
Dessutom kommer dom släppa titelspåret för skivan redan imorgon, söndag. Kan det bli bättre?
 
Alla sex snygga killarna!
 
Den yngsta, Dongwoon.
 
Ledaren, Doojoon.

Junhyun, en av mina favoriter.
 
Hyunseung, gillar!
 
Kikwang, den bästa dansaren.
 
Supersöta Yoseob, min absoluta favorit. Så himla fin röst!
 

Min fredag den 13de.

Publicerad 2012-07-14 02:24:31 i Allmänt.,

God morgon! :)

Igår hade jag fullt upp, men det är roligt det med.
Skola såklart på förmiddagen, efter lite lunch trotsade jag regnet och tog mig till min gamla skola där det var några som gav deras avskedstal. Alltid lika tråkigt med folk som åker hem igen.
 
Dagny and Kerrin! Bye bye!
 
Jag och Kerrin, och en liten Connor som dök upp.
 
Dagny och jag. Will miss you!
 
Efter alla talen och så tog jag mig hem igen, genom regn och vind. Kan ju säga att vädret inte var det bästa igår. Runt sju-tiden kom det hit tre japaner, Shoko, Miyu och Ryo, och amerikanska Aimee. Vi gick och åt indiskt till middag, tog en sväng förbi affären för att köpa lite alkohol innan vi gick tillbaka till min lägenhet och umgicks. Riktigt roligt fredag den 13de.
 
Min curry, dom skrev saker i allas.
 
Shoko's curry.
 
Miyu's curry.
 
Aimee's curry.
 
Ryo's curry.
 
 

Timeless.

Publicerad 2012-07-12 14:57:17 i Allmänt.,

God kväll! :)

Jag trotsade värmen och luftfuktigheten och tog mig till Tenjin ikväll för att möta Ann och Rina.
Vi gick till Morris, en brittisk pub, åt glass och tog purikura. Riktigt roligt!
 
Tack för kvällen.

花ざかりの君たちへ

Publicerad 2012-07-12 10:07:29 i Manga/Anime.,

Hej! :)

Igår gjorde jag mitt första inköp av japansk manga, på japanska. Det blev mangan "Hanazakari no kimitachi e" som jag har sett som drama förut så jag vet storyn plus att det är en vardagsmanga så det är inte alltför krångliga ord med. Trots det tar det mig drygt en timme att ta mig igen ett kapitel då det är en hel del ord som måste kollas upp. Men det är okej, och jag kommer bli bättre.
 
Dom fem första böckerna plus ett block så jag kan skriva upp nödvändiga ord jag vill komma ihåg.
 
 

Beautiful target.

Publicerad 2012-07-11 15:16:29 i Japansk musik., Koreansk musik.,

God kväll! :)

Jag verkligen älskar den koreanska versionen på denna låt. Så himla bra! Och videon är så grymt söt. Nu har dom släppt en japansk variant på den med en nya video till, också den lika söt. Kan man annat än att älska dessa killar?
 
B1A4 - Beautiful target (Japanese ver.)
 

GD & Taeyang.

Publicerad 2012-07-11 11:23:17 i Koreansk musik.,

Hej! :)

Ibland snubblar man över dom där bilderna som får en att dö av skratt.
Det här är en sådan bild.
Dessa killar ser för det mesta väldigt coola ut, nästan så man dör av deras snygghet. Men något gick nog lite snett på den här bilden.
Jag dog nästan, av skratt.
 
 

Midnight sun.

Publicerad 2012-07-11 10:18:48 i Koreansk musik.,

Hej! :)

Trots att jag blev väldigt blöt av att cykla hem från Tenjin idag så är jag glad ändå.
Jag har precis kommit in i en period av Beast. Jag har velat att dom ska släppa något nytt länge nu och vad ser jag inte när jag loggar in på Facebook?
 
Den här bilden lovar ett nytt album den 22/7, ska vi tro på det? Ja, klart vi ska! Jag är så lycklig, nu gäller det bara att klara väntan.
 

I love you.

Publicerad 2012-07-11 00:12:32 i Koreansk musik.,

God morgon! :)

Jag har totalt blivit kär i den här låten! Jag vet inte riktigt vad som hänt men för tillfället lyssnar jag på massor av tjejgrupper, jag som aldrig gillat dom förut.
 
2NE1 - I love you
 

You.

Publicerad 2012-07-10 15:16:46 i Koreansk musik.,

Hej! :)
 

Ibland så hittar man dom där favoriterna från förr.
Det här är en sån låt. Det här är så mycket sommar 2011 för mig att det nästan känns som om jag vore i min egen lägenhet i Gävle, Sverige igen 2011 och inte i Fukuoka, Japan 2012.
Att texten är grymt fin gör ju bara saken bättre. Vad jag vill att dessa killar ska släppa något nytt snart, alldeles för lång tid sedan nu.
 
Beast - You
 

Lightless.

Publicerad 2012-07-10 13:34:44 i Allmänt.,

God kväll! :)

Ibland, då bara är man dålig på att uppdatera. Sånt är livet.
 
Vad har jag då gjort de senaste dagarna?
Både söndag och måndag (efter skolan, så klart) har jag tillbringat på stranden. Kan det bli härligare än så? Det har äntligen varit några fina dagar här efter ca tre veckor med regn. Har vi tur är regnperioden slut för den här gången.
 
En Ann som är väldigt glad i vattnet.
 
Snygga brudar, eller hur? ;)
För det ser så grymt roligt ut!

Jag har även stött på dessa människor ett antal gånger de senaste dagarna. Jag vet inte riktigt vad det är dom gör, men tror det har något att göra med någon slags festival. Dock är det lite irriterande att man ser det rumpor, inte direkt det charmigaste jag vet.
 
Annars så har jag pluggat väldigt mycket, jag har ett stort test om ca en vecka och jag vill hemskt gärna göra väldigt bra ifrån mig på det. Så mycket mer roligt har jag inte haft.
 
 

From U

Publicerad 2012-07-07 17:29:27 i Koreansk musik.,

God kväll! :)
 
Jag fortsätter bli imponerad av dessa killar. Hur kan man bara vara så himla bra? Och alla är alldeles för snygga för att få finnas. Jag dör lite varje gång jag ser dessa videos.
 
Super Junior - From U
 
Super Junior - Sexy, free & single
 

M!Countdown.

Publicerad 2012-07-06 01:06:07 i Koreansk musik.,

God morgon! :)

Jag tror jag dog lite när jag såg den här videon. Det är Super Junior's första uppträdande men den nya skivan på musikprogrammet M!Countdown.
 
Den första låten heter From u och är bara så underbar. Det är faktiskt min favoritlåt från hela skivan. Jag gillar att dom har ställt Ryeowook, Kyuhyun och Yeesung som sjunger det mesta uppe på dom trappsakerna medans fem av dom andra killarna dansar. Jag älskar för den delen dansen till låten. Och jag måste bara nämna att Shindong har blivit så otroligt snygg. Det är killen som har lite rosa i håret. Han har gått ner en massa i vikt och det har gjort så himla mycket för honom. 
 
Den andra låten är titelspåret Sexy, free & single. Jag älskar även den här dansen. Hur bra som helst och jag gillar deras styling på kläder och så vidare. Bra, bra. Låten tog mig några gånger av lyssning för att jag skulle gilla den men nu är även den en av mina favoriter från skivan.
 
Titta och njut!
Super Junior - From u - Sexy, Free & single
 

No other.

Publicerad 2012-07-05 11:00:40 i Koreansk musik.,

Hej! :)
 
Har inte sådär vidare mycket att berätta idag. Har liksom inte hänt något alls värt att berätta, så vi tar och lyssnar på lite bra musik istället.
 
 Super Junior - No other. Den här låten kommer föralltid att vara en av mina favoritlåtar. Och videon, det är nog min absoluta favoritvideo genom alla tider. Killarna gör det så himla bra och det var det här som fick mig att älska dom.
 

Don't go.

Publicerad 2012-07-04 15:30:45 i Koreansk musik.,

Hej! :)

Imorse lade jag ut ett teaser-foto på Thunder (Cheondung) från gruppen MBLAQ och trodde det var gruppen som skulle komma tillbaka med nytt material men det visade sig att det vara Thunder som släppte en solosingel. Hur bra som helst!!!
 
Thunder (MBLAQ) - Don't go
 
 

You are beautiful.

Publicerad 2012-07-04 15:15:57 i Allmänt.,

God kväll! :)

Har varit och lekt i Tenjin idag med Ann och Kerrin. Riktigt trevligt!
Kom dock hem lite för sent så läxan är inte gjord, blir till och göra den imorgon bitti för nu ska jag fläta håret och sen sova lite.
 
Ann och jag.
Kerrin.
 

I am, I am.

Publicerad 2012-07-04 10:50:00 i Koreansk musik.,

Hej! :)

Då jag har många av mina favoritgrupper på Facebook hänger man med mycket. Beast lade ut den här videon på Hyunseung som sjunger en låt inför musikalen Mozart. Jag älskar den! Den här killen har utvecklats så himla mycket sedan deras debut. Och i det röda håret så är han ännu snyggare. Passar honom perfekt!
 
Hyunseung - I am, I am
 

Kanske?

Publicerad 2012-07-04 00:46:23 i Koreansk musik.,

God morgon! :)
 

Jag läste just på MBLAQ's facebooksida att dom släppt ett teaserfoto på Cheondung. Kan det vara ett tecken på att dom släpper något nytt snart?
 
Jag älskar dock bilden! Dom har fått honom att se så otroligt bra ut!
 

Superman.

Publicerad 2012-07-03 12:39:37 i Allmänt.,

God kväll! :)
 

Dagens måsten som bestod av städning, pluggning och promenad är avklarade. Ska nu ta och titta på lite drama innan det är dags att sova. Då jag har varit vaken sedan 4:30 är jag rätt trött nu så det blir en tidig kväll.
 
Rätt häftigt med molnen runt bergen just nu.
 
Den här bilden är tagen på samma ställe som den imorse, bara det att nu ser man betyligt längre.
 

Finally!

Publicerad 2012-07-03 07:06:48 i Koreansk musik.,

Hej! :)

Jag älskar Super Junior's nya video till låten Sexy, free and single! Jag har lyssnat på deras nya album ett antal gånger sen det släpptes i söndags och idag kom äntligen videon. Hur bra som helst! Alla är dessutom alldeles för snygga! Haha.
 
Super Junior - Sexy, free and singel
 

Åskoväder!

Publicerad 2012-07-03 01:04:02 i Allmänt.,

God morgon! :)
 
Jag trodde jag skulle dö inatt! Jag vaknade runt halv fem-tiden och då bara dundrade det till och sen började jag se alla blixtrar typ var tioende sekund. Hur mycket som helst! Även om jag stängde mina ögon så såg jag när det blixtrade och självklart härde jag åskan också. Det var galet. Och regnet bara vräkte ner! Vilket det fortfarande gör.
 
Det är svårt att se regnet på denna bild men det bara vräker ner. Jag bor på 13e våningen och normalt ser jag bergen hur tydligt som helst men nu kan man inte ens urskilja att dom ska vara där. Läskigt!
 

Flashback.

Publicerad 2012-07-02 12:44:11 i Koreansk musik.,

God kväll! :)

Jag har just upptäckt denna låt från tjejgruppen After School. Och tro det eller ej, jag gillar det faktiskt. Början på låten är dock lite seg men när man kommer framåt refrängen blir det hur bra som helst.
 
After School - Flashback
 

Best of me.

Publicerad 2012-07-02 10:09:44 i Allmänt.,

Hej hej! :)

Jag har ibland svårt att hänga med när humöret svänger. Imorse när jag vaknade och ungefär fram till lunch ville jag bara gå hem och sova men när jag väl kom hem, tagit en huvudvärkstablett och vilat lite är jag som på topp igen.
 
Nu ska jag ta och plugga lite, har man ett test på hela boken om två veckor så har man. Lika bra att börja i tid om jag ska hinna gå igenom allt... Efter ska jag nog ta mig ut på en joggingturen, hoppade över gårdagens på grund av regn.
 
Pocky till sällskap när man pluggar är aldrig fel.
 

Söndagkväll.

Publicerad 2012-07-01 13:31:07 i Allmänt.,

God kväll! :)
 
Den inplanerade joggingturen ikväll sköts upp då det började regna en massa... Nya tag imorgon.
Istället njuter jag med apelsinklyftor och ett nytt koreanskt drama, Big.
Kan man ha en bättre söndagkväll?
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela