thewindblows

Med en kärlek för Asien!

Sunflower...

Publicerad 2012-02-16 13:11:25 i Allmänt.,

こんばんは :)

Det händer inte allt för mycket intressant för mig här borta i Japan. För det mesta rullar det bara på i lagom takt, ibland lite väl fort. Jag har så otroligt roligt och jag trivs fortfarande superbra. Har dock lite saker planerade till helgen, får väl se om det kommer ett längre inlägg på söndag om jag inte är helt slut.Severely.

Publicerad 2012-02-13 15:24:35 i Koreansk musik.,

God kväll! :)

Eftersom jag är för trött för att skriva något vettigt så bjuder jag på en otroligt bra låt med ett otroligt bra band. Lyssna och njut!
FT Island - Severely

Oh yeah!

Publicerad 2012-02-12 02:57:40 i Allmänt.,

God morgon! :)

Här borta på andra sidan jorden är det morgon, och för en gångs skull är jag faktiskt pigg. Jag har tagit mig riktiga sovmorgonar både lördag och idag söndag. Så skönt! Vet inte hur länge sen det var jag faktiskt sov så här länge, och två dagar i sträck också.

Det har inte hänt så mycket den här veckan. Varit som vanligt. Plugg och umgås med vänner. Trots det har jag haft grymt roligt, behöver inte så mycket för att trivas och ha det bra.

Extra glad blir jag när jag vaknar upp till det här vädret. Nån som inte blir glad då?
 

Planerna för idag är inte många, jag behöver gå till affären och handla lite. Senare ska jag möta upp några vänner och vi ska gå till Fukuoka Tower och kolla. Skönt med en slapp söndag.

Hur är det där hemma i Sverige? Kallt och trist?

Sushi!

Publicerad 2012-02-07 12:56:05 i Allmänt.,

こんばんは! :)

Bättre sent än aldrig, här kommer det bilder från när jag var och gjorde sushi och hade trevligt med en grupp från skolan. Från 9 januari...Dessa människor i masker gjorde en rolig dans. Vi fick se lite olika typer av japanska danser så det var inte bara sushi. Jag åt faktiskt en liten bit sushi men jag höll verkligen på att spy så det var inte roligt. Men sällskapet och kvällen var rolig iaf.

Duktig tjej.

Publicerad 2012-02-07 09:06:05 i Allmänt.,

Hej! :)

Idag var jag duktig och åkte hem direkt efter skolan. Eller, jag var till affären innan jag åkte hem men det räknas ju inte. Just nu håller jag på med min tvätt, städar och grejar med lite allt möjligt. Snart klar med det bara jag lyckas komma in i rummet med dammsugaren, det behövs verkligen dammsugas i mitt rum för tillfället. Superskitigt! Haha.Jag ska plugga massor idag, har jag iaf bestämt mig för. Men vi får väl se om min energi tar slut efter städningen. Jag skulle behöva plugga ett antal timmar och gå igenom allt som jag lärt mig hittills. Känns som om det första börjar glömmas bort, inte bra.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Publicerad 2012-02-02 00:11:05 i Allmänt.,

God morgon! :)

Här på andra sidan jorden är klockan bara åtta på morgonen men jag måste dela med mig av det här på en gång.

Ser ni att det är snö på marken? Jag trodde faktiskt jag skulle få slippa se det på marken. I luften är det okej, har varit några sånna dagar tidigare. Men idag när jag vaknade såg det ut såhär, och det fortsätter snöa. Just nu rätt mycket faktiskt. Hemskt!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela