thewindblows

Med en kärlek för Asien!

Myung Wol the spy.

Publicerad 2013-01-26 11:55:15 i K-drama.,

Hej! :)

Nu när jag har varit sjuk och haft massor av tid till att kolla drama och annat roligt så finns det ju lite sådant att skriva om. Börjar med det senaste dramat, Myung Wol the spy.
 
 
En elitspion från Nordkorea, Han Myung Wol, och hennes partner, Choi Ryu, infiltrerar Sydkorea med uppdraget att kidnappa en av de största stjärnorna, Kang Woo, genom att gifta sig med honom och sedan ta med honom tillbaka till Nordkorea. Trots att hon är bra på sitt jobb och aldrig tvivlat på om hon skulle klara av uppdraget har hon en svaghet, sina känslor.
 
Jag blev faktiskt glatt överraskad av detta drama. I början var det lite segt men bara man hade titta en tre-fyra avsnitt var man fast och ville bara veta mer. Mot slutet vart det så spännande att jag var tvungen att kolla tills det var slut. Jag är dock lite besviken över slutet, allt slutade inte riktigt som jag ville och var bered på tårar. 
 
Jag är även riktigt överraskad av de två huvudskådespelarna, Eric (Kang Woo) och Han Ye Seul (Myung Wol). Dom gör sina roller grymt bra och har så himla bra kemi. Anledningen till att jag ville se detta drama var faktiskt Eric. Han är med i en av de första koreanska pojkgrupperna, Shinwha, och jag har hört en massa om honom på olika shower så var lite nyfiken på om han var nå bra och det var han ju.

Detta drama är absolut något jag rekomenderar, speciellt om du har en helg med inga planer alls så du kan titta utan avbrott. Det är så vissa draman är som bäst!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela