thewindblows

Med en kärlek för Asien!

Handle this.

Publicerad 2012-10-31 14:35:00 i Allmänt.,

Hej! :)

Här blev det då tomt ett tag men ska jag vara ärligt så har jag verkligen glömt bort det. Haha.
 
Idag i skolan hade vi teceremoni första lektionen. Totalt onödigt för mig som verkligen inte klarar av att dricka te, men det var roligt att se de andras miner när dom drack. Det teet som används till dessa ceremonier är verkligen bittert.
 
Här gör dom teet, på ett speciellt sätt.
 
Stackarna som fick dricka.
 
Efter skolan blev det en sväng till Tenjin med Lili och Michael. Vi bara råkade ta lite purikura, men det är ju så roligt!
 
Är vi inte söta? Haha.
 
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och hoppas att jag inte fryser ihjäl inatt. Är superkallt här inne! Haha. Tror nog inte att jag överlever vintern om det ska fortsätta såhär.
 

Butterflies.

Publicerad 2012-10-29 23:56:26 i Allmänt.,

God morgon! :)

Jag måste säga att då ni har ställt om klockan hemma i Sverige så är det lite konstigt. När jag går upp och gör mig färdig går det flesta av er och lägger sig. Lite lagomt konstigt sådär, haha.
 
Tisdag morgon här och det innebär ju skola snart men ska jag vara ärlig hade jag mycket hellre legat kvar i sängen idag. Så trött! Plus att det är kallt i min lägenhet idag, då är det ju aldrig roligt att gå upp. Men jag antar att jag måste bli van, vintern har ju inte ens börjat här. Dessutom kommer jag till Sverige över jul och nyår och då kommer jag förmodligen frysa ihjäl... Haha.
 
 
 

Strawberry.

Publicerad 2012-10-29 11:47:23 i Allmänt.,

Hej! :)
 
Jag har ganska precis kommit hem från en eftermiddag i Tenjin med Lili. Dock har jag lite av ett shoppingförbud så jag köpte endast ett par svart jeggins. Det är något jag har behövt ett tag nu, men har dock väntat lite med att köpa då jag håller på att gå ner i vikt. Men idag hittade jag ett par fina på rea så självklart fick dom följa med hem.
 
Jag hade dock ingen lust alls att ta en promenad idag så istället har jag ansiktsmask och ska strax ta en dusch och sedan bara kolla drama. Bra slut på en måndag :)
 
Det luktar supergott av jordgubb!
 
 

In the name of love.

Publicerad 2012-10-28 03:33:36 i Allmänt.,

Hej! :)

Som jag skrev igår så var vi några som gick och åt yakiniku igår. Det är ju så himla gott! Dock var jag supertrött när jag kom hem så orkade inte skriva något alls. Haha. Kunde nog har rullat hem, så mycket som vi åt.
 
Nu på förmiddagen har jag varit ute på den obligatoriska promenad/joggingturen och efter det lite armhävningar och situps. Äter lite kombinerad frukost/lunch nu och senare ska jag ta och plugga några timmar. Lugnt söndag med andra ord.
 
 

Regn och kallt.

Publicerad 2012-10-27 07:45:03 i Allmänt.,

 
Hej! :)

Jag vet inte vad som har hänt med värmen här. Jag tror den har tagit semester nu, haha. I flera dagar har jag frusit supermycket, haft dubbla strumpor och till och med vantar. Men värst är det faktiskt i min lägenhet just nu, två tröjor och en tjock filt. Jag vill ha element! Haha. Och två stora fönster på 13e våningen är väl kanske inte det bästa heller.
 
Imorse när jag var ute på min morgonpromenad kom regnet också. Jag blev bara lite blöt för jag hade ju inge paraply med mig, inte roligt!
 
Ikväll är vi en grupp som ska gå och äta yakiniku! Finns nog inget bättre. Haha. Så himla gott!
 
Inte roligt!
 

Love letter.

Publicerad 2012-10-26 11:16:50 i Allmänt., Japansk musik.,

Hej! :)

Jag har inget speciellt alls att skriva om idag så bjuder er på låten som spelas mest just nu. Jag bara älskar den! Så himla fin text.
 
Greeeen - Koibumi~love letter
 

Sprout.

Publicerad 2012-10-25 14:55:07 i J-drama.,

God kväll! :)
 
Den här gången gick det snabbt att avsluta ännu ett drama. Denna gången var det ett japanskt drama vid namn Sprout. Varje avsnitt är bara ca 23 minuter långt och det är totalt 12 avsnitt, vilket är anledningen till att det gick så fort.
 
 
Detta drama är baserat på en manga skriven av Nanba Atsuko. Den riktiga historien börjar när två high school-elever, Souhei och Miku, börjar bo i samma hus när Miku's föräldrar har bestämt sig för att låta andra ungdomar bo med dom.

Handlingen är väldigt kort men skrivs det mer så blir det nog lite för mycket enkelt att lista ut vad som händer. I vilket fall är det ett typiskt tonårs-drama där det mesta kretsar kring kompisar och kärlek. Lite sådär lagomt gulligt drama som man kan titta på när man har lite tid över. Det tar ju som sagt inte så lång tid att ta sig igenom alla avsnitten.
 

Blue sky.

Publicerad 2012-10-25 10:35:02 i Allmänt.,

Hej! :)
 
Det är lite sådär en mellanlanding för mig just nu. Lite för tidigt att ge sig ut på dagens promenad plus att jag väntar på att mamma ska ringa tillbaka. Så egentligen väntar jag bara just nu på att tiden ska gå. Skönt det med! Har så fullt upp om dagarna nu känns det som.
 
Innan jag kom hem nu har jag varit med Vincent och Lili och hjälpt Lili att fixa en lägenhet. Vi kommer bo grannar! Utan att killen som hjälpte oss visste vart jag bodde tog han fram huset bredvid som ett alternativ för Lili. Så himla roligt.
 
 

Easy.

Publicerad 2012-10-25 00:38:48 i Allmänt.,

Hej! :)

Som jag skrev igår så mötte jag upp Lili, vi åt lunch och tog oss till banken. Det var betydligt enklare på banken än vad vi trodde och vi var klar på en timme. Efter det gick vi en sväng till Starbucks (Som vanligt, haha) och sedan tog vi oss till Canal City för lite shopping. Jag fick dock bara med mig träningskläder och en julklapp hem. Måste börjas i tid ;) 
 
Extra roligt att gå in där när dom skriver på muggarna. Tänk att vi är så lätta att känna igen! Haha.
 
Nu ska jag fixa mitt hår och sedan dra mig mot skolan. Har dock ingen lust, det är inga riktiga lektioner utan vi ska lyssna på olika regler och saker att tänka på här i Japan, trots att vi gjorde det för ett halvår sedan när vi började skolan. Så onödigt att göra det igen!
 
 

Superstar!

Publicerad 2012-10-24 05:34:00 i Allmänt.,

Hej! :)

Står just nu och väntar på Lili som blev lite sen. Idag är det ingen skola så vi ska till banken och sedan lite shopping. Solen kikat fram också men det är lite kallt. Men det är bara på med en jacka så överlever jag :)

Från promenaden imorse. Så härligt! Det är mitt vita höga hus som syns.

 

There is no end.

Publicerad 2012-10-23 13:56:19 i Allmänt.,

God kväll! :)

För en liten stund sedan lämnade jag av Lili vid tunnelbanan efter vi ätit lite middag. Innan det fastnade vi i min lägenhet och kollade på koreanska program i flera timmar. Så himla roligt! Skrattade så mycket så vi fick ont i magen.
 
Nu ska jag ta och fixa mina naglar, ge dom lite ny färg. Efter det ska jag börja ett nytt drama, Sprout. Ett japanskt drama som jag hoppas är bra.
 
Dagens middag, tonkatsu! Så himla gott :)
 
 

Good morning! :)

Publicerad 2012-10-23 00:55:42 i Allmänt., Japansk musik.,

God morgon! :)

Medans jag äter lite frukost kikar jag runt efter lite ny japansk musik och snubblade över den här låten. Jag gillar't! :) Strax ska jag promenera iväg till skolan i regnet, känns inte så lockande men brukar vara okej när man väl tagit sig dit.
 
Gackt - Hakuro
 

Rich man, poor woman.

Publicerad 2012-10-22 15:36:02 i J-drama.,

Hej! :)
 
Kikar in här innan jag ska krypa ner i sängen för jag måste bara skriva om dramat jag precis avslutat, japanska Rich man, poor woman. Så bra!
 
 
Hyuga Toru är en man med många fel. Han är chef för ett IT-företag som är listat på Forbes, värt miljarder. En kvinna som möter Toru och blir intresserad av honom är Sawaki Chihiro. Hon är en hårt arbetande collage elev på Tokyo Universitet där hon pluggar så mycket hon kan och tar så många licenser som möjligt. Trots hennes kämpande har hon fortfarande inte lyckats få något jobb. När hon möter Toru har dom ständigt diskussioner om allt möjligt men tills slut lär dom känna varandra på riktigt och kämpar för att lyckas i livet.

Jag måste erkänna att enda anledningen till att jag började titta på detta drama är för Oguri Shun, skådespelaren som spelar Hyuga Toru. Jag är ett stort fan av honom sedan innan och han gör mig inte besviken. Första fyra-fem avsnitten var dock lite sega så det tog mig ett tag att ta mig igenom dom men jag ångrar mig inte. Andra halvan var så grymt bra! Det var ett tag sedan jag såg ett japanskt drama som verkligen fått mig att känna så mycket känslor, både bra och dåliga. Jag rekommenderar verkligen det här dramat till alla. Helt underbart!
 
 

Walking in the light.

Publicerad 2012-10-22 13:37:18 i Allmänt.,

God kväll! :)

Nyss kommit in från en joggingtur, gjort lite armhävningar (mina armar är döda!) och några situps. Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag mysa med lite drama och älskade apelsinjuicen. Kan man ha ett bättre slut på veckans första dag? Tror inte det!
 
För visst lyssnar vi på k-pop endast för musiken? Haha, kanske för absen och deras perfekta ansikten också ;)
 

Where you are.

Publicerad 2012-10-22 00:54:01 i Allmänt.,

God morgon! :)

Sitter och äter lite frukost och ska om en stund bege mig till skolan. Det är ju måndag igen. Men det gör mig faktiskt ingenting, jag tycker om att ha något att göra om dagarna även om det bara är några timmar. Har ju hur mycket fritid som helst efteråt.
 
En bild på mig idag.
 

No one knows and no one will.

Publicerad 2012-10-21 04:41:21 i Allmänt.,

Hej! :)

Att börja dagen med en promenad måste väl vara det bästa som finns. Man vaknar och sedan har man ju massor av energi för att göra annat resten av dagen. Underbart!
 
Nu ska jag städa lite och göra nödvändiga saker. Sedan blir det lite plugg och en sväng till köpcentrat här i närheten tror jag. Vi får se.
 
Extra härligt är det ju när solen skiner och det nästan inte är någon annan i parken. Jag gillar't!
 

Stay calm.

Publicerad 2012-10-20 16:45:47 i Allmänt.,

God kväll! :)

Visst blir man extra glad när man tar på sig en tröja man inte haft på länge och så är det sådan skillnad? Det hände mig idag. Då det fortfarande är rätt så varmt här har jag hållit mig ifrån stickade tröjor men idag tog jag fram en lite tunnare stickad tröja och den var betydligt större än innan sommaren när jag senaste hade den. Tänk att 7.5kg kan göra så mycket. Det gjorde verkligen min dag!
 
Idag blev det en promenad/joggingtur på förmiddagen, en hel del plugg efter lunch och sedan mötte jag upp Lili för lite middag och tjejsnack. Kan man ha en bättre lördag? :)
 
 
Nu ska jag ta och avsluta denna underbara dag med lite drama, som vanligt ;)
 

Just fly high!

Publicerad 2012-10-19 13:49:48 i Allmänt.,

God kväll! :)
 
Vilken bra dag jag har haft idag! Trots att den började väldigt segt och jag var i min egen värld hela tiden i skolan så blev det bara bättre och bättre. Det blev lunch i Tenjin med Lili, Aimee och Ryo, glass på Vito, lite shopping med avslut på Starbucks som vanligt. Dom som jobbar där känner igen mig och Lili nu och ibland behöver vi inte ens säga vad vi vill ha utan dom vet redan... Haha.
 
Nu ska jag kika runt lite på internet och sedan avsluta denna kväll med lite drama. Helgen har inga planer än förutom träning (Har varit lite dålig med kalorier och träning senaste veckan...) och massor av plugg.
 
 

Where you are.

Publicerad 2012-10-19 01:12:40 i Allmänt.,

God morgon! :)
 
Igår glömde jag helt bort att skriva något! Sånt som händer.
 
Efter skolan tog jag cykeln in till Tenjin med Lili och Michael, blev otroligt god lunch! Efter det en sväng till Starbucks för lite plugg och prat, och till sist en snabb shoppingsväng. När jag kom hem satte jag mig en stund framför datorn och tänke "Ingen promenad idag" men som så många gånger för så bytte jag iaf om och gav mig ut ca en timme. Så härligt när det är gjort och jag sover ju så mycket bättre.
 
Nu ska jag strax gå till och sedan får vi se vad som händer. Det är ju trots allt fredag idag!
 
 

City hunter.

Publicerad 2012-10-18 01:14:11 i K-drama.,

God morgon! :)

Igår kollade jag äntligen klart på det koreanska dramat City Hunter.
 
 
Historien utspelar sig i Seoul, 2011. Lee Yoon Sung är en begåvad MIT-student som jobbar på Internationella förbindelser gruppen i the Blue House, presidentens hus. Yoon Sung planerar en hämnd på fem politiker för mordet på sin riktiga pappa tillsammans med sin fosterpappa och blir känd under namnet City Hunter.

Det här är bara ett sånt bra drama. Från första till sista scenen höll det mitt intresse och det var verkligen ett tag sedan jag var så inne i ett drama som det här. Synd det redan är slut! Måste även nämna hur duktig Lee MinHo (killen som spelar Lee Yoon Sung) spelar sin roll. Så himla bra! Att han sedan har ett perfekt ansikte gör det bara bättre. Måste dock säga att alla skådespelare gör sina roller superbra. Ett måste att se!
 

Lost and found.

Publicerad 2012-10-17 13:15:35 i Allmänt.,

God kväll! :)

Både joggning och läxa är nu avklarade så jag kan ta det lugnt resten av kvällen med gott samvete. Planen är att jag ska se dom två sista avsnitten av City Hunter. Jag vill verkligen veta hur det slutar! Så spännande just nu.
 
Här är kudden och filten jag köpte tidigare idag.
 

Still alive.

Publicerad 2012-10-17 09:33:18 i Allmänt.,

 
Hej! :)
 
Jag ska strax ta och göra min läxa, plugga lite inför ett litet test imorgon och sedan blir det en joggingtur. Så glad att det har slutat regnat också så jag slipper springa i regnet, haha. Efter skolan blev det lite lunch på Subway, en McFlurry Kitkat på McDonald's och sedan en sväng till en heminredningsbutik, ungefär som IKEA. Köpte en stor kudde och en alldeles underbar filt. Ska fota och visa lite senare idag.
 
 

Intuition.

Publicerad 2012-10-17 00:50:51 i Allmänt.,

God morgon! :)

Medans dom flesta av er förmodligen ligger och sover just nu i Sverige håller jag på att göra mig färdig för skolan. Alltid så konstig att tänka, när jag är klar i skolan för dagen så har ni precis gått upp eller ska göra det. Konstigt!
 
Att vakna till att rummet är mycket mörkare än normal gör det alltid svårare att ta sig upp. Anledning till att det var mörkt idag är att det regnar en massa. Det tar nog ett litet tag till innan det är mörkt på riktigt när jag går upp runt sju. Men regnet förstör faktiskt inte mitt humör, jag kör på ändå!
 
 

I remember.

Publicerad 2012-10-16 13:56:06 i Allmänt.,

God kväll! :)

Klockan börjar närma sig nio här borta i Japan. Jag har hunnit med en hel del idag, skola, lunch i Tenjin med Lili, en sväng till Starbucks och sedan lite snabbshopping. När jag kom hem från Tenjin var det bara på med träningskläder och ge sig ut på en timmes promenad och sedan lite situps och armhävningar.
 
Nu sitter jag nyduschad och ska avsluta denna dag med lite cola zero, mandariner och drama. Bättre kan det inte bli!
 
 

Unbreakable.

Publicerad 2012-10-16 01:00:24 i Allmänt.,

God morgon! :)

Känns som om det är väldigt mycket "God morgon"-inlägg och sen inte så mycket mer. Är det något ni vill läsa om så säg till. Det kan vara vad som helst.
 
I vilket fall som helst ska jag strax gå iväg till skolan, har faktiskt ingen lust med det alls. Idag ville jag bara ligga kvar i sängen resten av dagen. Men men, nu är jag uppe och färdig för en dag utan några planer alls, haha. Det blir väl plugg och en promenad senare ikväll.
 
 

One more day.

Publicerad 2012-10-15 01:07:00 i Allmänt.,

God morgon! :)

Ibland blir det bara så att man glömmer bort att skriva och sedan kommer man bara på det och får lite dåligt samvete för att man glömt det. Så är det nu, haha.

Jag ska strax gå till skolan. Idag börjar det massor av nya elever, får se om det är någon som är tillräckligt duktig för att börja i min klass. Alltid roligt med nya klasskompisar.

En bild tagen på mig alldeles nyss. Sovit med flätor!

 

And it's time to say goodbye.

Publicerad 2012-10-13 16:21:13 i Allmänt.,

Hej! :)
 
Kom hem för en liten stund sedan. Har varit i Tenjin hela eftermiddagen och kvällen med Lili och Vincent. Vi har äntligen lyckats fixa en telefon åt Lili, efter många om och men. Allt blir ju så krångligt av att hon bara är 17 år. Här måste man ju vara 20 år för att slippa förälders underskrift och sånt. Krångligt krångligt.
 
Det blev ramen till middag, lite glass till efterrätt och sedan en sväng till Starbucks innan det blev en cykeltur hem i kylan. Senaste veckan har det blivit kallt på kvällarna...
 
 
Nu ska jag lägga mig på sängen, äta lite vit choklad och läsa lite manga tills jag slocknar. God natt!
 

Top that.

Publicerad 2012-10-12 17:18:02 i Allmänt.,

God kväll! :)

Efter en lunch med folk från skolan gick jag hem, bytte om till träningskläder och gav mig ut på en 1½ timmes promenad som avslutades med armhävningar och situps. Sedan blev det dusch och fix och en cykeltur till Tenjin för en middagsdejt med bästa Lili och sedan massa babbel på Starbucks. Kan man ha det bättre än såhär?
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar. Bara att ladda batterierna för morgondagen, det är dock tur att det är helg. Så trött den här veckan.
 
 

Day by day.

Publicerad 2012-10-12 01:12:46 i Allmänt.,

God morgon! :)

Jag är som vanligt lite tidigt, skulle ju nästan kunna gå upp senare på morgon. Men jag tycker om att ha gott om tid på mig att hinna vakna och inte stressa, så det är skönt att gå upp i tid. Och klockan 7 är ju inte så farligt tidigt heller.
 
Det är dock extra lätt att gå upp när man möts av detta utanför fönstret. Så himla härligt! Älskar när solen lyser på morgonen men det inte är sådär supervarmt, det är perfekt temperatur här nu. Underbart!
 
 

U&I

Publicerad 2012-10-11 12:33:28 i Japansk musik.,

Hej! :)

Nu har jag gjort allt för idag ska avsluta denna kväll med lite drama. Men först bjuder jag er på en av mina absoluta favoritlåtar just nu.
 
SPYAIR - U&I
 

The distance.

Publicerad 2012-10-11 10:05:01 i Allmänt.,

Hej! :)

Jag tog en liten blogpaus igår. Hade ingenting att skriva om kändes det som och då är det ju onödigt med en massa babbel bara. Men nu är jag tillbaka igen!
 
Idag gick jag hem och åt lunch efter skolan och sen gick jag till biblioteket och har suttit där i ca 3 och en halv timme och pluggat. Fick mycket gjort kändes det som. Nu är jag hemma och vilar en halvtimme innan jag ska ut på en joggingtur. Ska bli skönt efter så mycket stillasittande!
 
Jag idag.
 

Miracle.

Publicerad 2012-10-09 13:28:31 i Allmänt.,

Hej! :)

Jag känner mig så himla bra just nu. Har hunnit med exakt det jag skulle idag och klockan är inte ens halv nio. Det är alltid en sån skön känsla när man har tillräckligt med tid till att göra ingenting innan man ska sova och ändå vet att man har hunnit med massor under dagen.
 
Efter skolan träffade jag upp Lili, vi åt lunch och hälsade på en snabbis på våran gamla skolan. Efter det gick vi och tog massa purikura, det är ju så himla roligt! Sen cyklade jag hem, begav mig ut på en joggingtur och sedan har jag gjort läxa och ätit lite.
 
Jag är så himla lycklig att mina knän höll idag för väldigt lätt joggning, hoppas dom fortsätter hålla och bara bli bättre och bättre. Jag vill ju jogga nu när jag äntligen tycker att det är rätt så roligt. Är alltid så avslappand efteråt.
 
Nu ska jag, som jag sa, göra absolut ingenting ett tag innan det är dags att sova. Skola imorgon igen.
 
 
 

Back to school.

Publicerad 2012-10-09 01:24:00 i Allmänt., Kläder/Shopping/Inspiration.,

God morgon!

Jag ska strax cykla iväg till skolan. Det var så svårt att ta sig upp idag, märks att det var en extra dag på helgen. Efter skolan ska jag till min gamla skola och hälsa på, Lili har ju inte varit där på ett halvår nu så vi ska gå tillsammans.

Såhär ser jag ut idag.

 

In the dark.

Publicerad 2012-10-08 14:16:44 i Allmänt., Kläder/Shopping/Inspiration.,

Hej! :)

Nu ska jag ta och äta något och sedan ska jag lägga mig på sängen och läsa lite manga innan det är dags att sova. Imorgon är det ju skola.
 
Min nya älskling! Stor och bra för att få plats med alla böcker.
 

Stars all over.

Publicerad 2012-10-08 13:22:46 i Allmänt.,

Hej! :)

Jag har just kommit hem efter en heldag med Lili i Tenjin. Det blev lunch, shopping och fika på Starbucks. Vad jag älskar sånna dagar. Trots att man egentligen inte gör så mycket och inte får med sig så mycket hem från butikerna så är det så härligt att bara få umgås med någon man verkligen tycker om och prata en massa skit hela dagen. Det ger en nya krafter!
 
Jag ska strax hoppa in i duschen och efter det ska jag ta och fota min nya väska. Jag har äntligen hitta mig en ny älskling, som jag letat! Men först, en dagens outfit.
 
 

Still alive.

Publicerad 2012-10-07 16:59:36 i Allmänt.,

Hej! :)
 
Äntligen har jag tagit mig tid till att fixa mina naglar. Nu har dom varit utan färg alldeles för länge.
 
 
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen. Klockan är tolv här nu så det är ju tur jag är ledig imorgon igen. Mycket extra lediga dagar nu känns det som. Lite lyx!
 

To the beautiful you.

Publicerad 2012-10-07 13:31:00 i K-drama.,

Hej!

Igår fick jag äntligen se slutet på det korenaska dramat To the beautiful you. Jag har följt det vecka för vecka och det blev bara mer spännande. Och vilket slut! :)
 
 
Goo Jae Hee, en koreansk tjej som bott det mesta av hennes liv i USA. En dag ser hon en friidrottstävling på TV och blir intresserad av en av höjdhopparna, Kang Tae Joon. Han blir hennes idol och till slut byter hon till och med skola till Tae Joon's skola i Korea efter att han varit med om en olycka som skulle kunna ta död på hans karriär. Det är dock ett problem, Tae Joon går på en skola för bara killar och Jae Hee klär ut sig till kille för att kunna gå på skolan...

Först måste jag väl nämna att det är en remake på ett japanskt drama, Hana Kimi. Ett av mina absoluta favoritdraman, alla kategorier. Så det var ju mer än självklart att jag var tvungen att kolla in det koreanska också. Och inte gjorde det mig besviken! Dock så irriterade tjejen mig väldigt mycket i början, men när hon kom in i rollen så blev det genast mycket bättre. Ett stort plus är Choi MinHo, skådespelaren som spelare Kang Tae Joon. En av de snyggaste killar jag vet. Det här var dock hans första drama och jag var lite tveksam till om han skulle klara det (han är med i gruppen Shinee som rappare) men har gör det superbra!
 

These days.

Publicerad 2012-10-07 11:54:37 i Allmänt.,

Hej! :)

Just nu sitter jag och äter lite middag i form av köttbullar, potatismos, lingonsylt och gräddsås. Kan det bli mera svenskt än så? Under tiden tittar jag på ett avsnitt av Arashi no shiyagare. Ett japanskt underhållningsprogram med gruppen Arashi. Det är dock utan engelsk text så det är lite svårt att förstå ibland men jag försöker så gott jag kan.
 
 

Firefly.

Publicerad 2012-10-07 04:58:10 i Japansk musik.,

Hej! :)

Morgonpromenaden på en mil är avklarad, jag har fått i mig lite lunch och ska strax göra mig klar och gå till biblioteket för lite plugg. Hoppas på att det inte är fullt där idag som det var igår. Sen har jag inga andra planer alls för dagen, ska bara ta det lugnt.
 
Lyssna på denna underbara låt. Jag har börjat lyssna mer och mer på japansk musik för tillfället, det bli roligare och roligare då jag börjar förstår mer och mer.
Bump of Chicken - Firefly
 

Everybody, hands up!

Publicerad 2012-10-06 11:10:34 i Allmänt.,

Hej! :)

Igår fick jag en lite försenad födelsedagspresent av en kompis. Att något så litet kan få en på bra humör hela dagen. Lite olika accessarer var det i paket. Passar mig perfekt :)
 
 

Happy times! :)

Publicerad 2012-10-05 16:48:53 i Allmänt.,

Hej! :)

Jag kom precis hem efter en rolig kväll i Tenjin med Lili, Vincent, Lyda och Carl. Lite mat på Joyfull och en massa prat på Starbucks. Nu kommer det dröja ett tag innan jag får träffa Lyda och Carl igen. Tråkigt men så är det när man bor i olika delar av världen.
 
Nu ska jag kika runt lite på internet innan det är dags för sängen. Klockan närmar sig tolv här borta.
 
 

Stop girl.

Publicerad 2012-10-05 09:16:00 i Koreansk musik.,

Hej! :)
 
Den här låten kom för några veckor sedan och det är för tillfället en av mina favoritlåtar. U-Kiss kommer nog vara en av grupperna jag kommer lyssna på länge. Så himla bra!
 
U-Kiss - Stop girl
 

Day by day.

Publicerad 2012-10-05 01:40:00 i Allmänt.,

God morgon!

Sitter i skolan och väntar på att lektionen börjar så passar på att visa en bild på hur jag ser ut denna fredag.

Planerna för kvällen är nog middag med Lili och Lyda. Har inte träffat Lyda sedan i juni och Lili såg jag bara en kort stund när jag hämtade upp henne på flygplatsen i onsdags. Ska bli roligt att ses alla tre igen! :)

 

My world.

Publicerad 2012-10-04 10:26:12 i Allmänt.,

Hej! :)

Jag har precis fått i mig lite middag, välbehövligt efter ett simpass. Jag förstår inte varför jag inte börjat simma som träning tidigare, så himla skönt för hela kroppen.

Nu ska jag ta och plugga någon timme innan jag kan göra absolut ingenting. Härligt det med!
 
 

Some day.

Publicerad 2012-10-04 01:15:00 i Allmänt.,

God morgon! :)

Jag ska strax gå till skolan men då jag var lite tidig idag kikar jag in här och önskar alla en bra dag.

Då jag inte träna något igår så planerar jag en timmes simning idag direkt efter skolan och senare ikväll förmodligen en lite kortare promenad eller kanske en lite joggingtur om mina knän tillåter det. Jag vill jogga igen! Så roligt när man har börjat få upp konditionen och orkar mer och mer.
 
En snabb bild på mig.
 

Awesome! :)

Publicerad 2012-10-03 12:35:54 i Allmänt.,

Hej! :)

Idag har vart en rolig dag. Jag skippade sista lektionen i skolan (bröt min 100% närvaro... haha) och tog mig till flygplatsen för att möta Lili som äntligen är tillbaka. Om två veckor börjar hon på min skola! Hjälpte henne att hitta till sitt boende och sedan åt vi lite mat och shoppade lite nödvändigheter.
 
Nu har jag tagit en liten paus i mitt pluggande (kanji-prov imorgon, wish me luck!) och har lekt lite med appen LINE Camera som jag precis laddat ner. Så himla roligt ju! :)
 
Se fram emot många roliga bilder här på bloggen! :D
 

Take a risk, make a change.

Publicerad 2012-10-02 13:54:30 i Allmänt.,

God kväll! :)
 
Jag har väl egentligen inte sådär supermycket att säga förutom att tala om att jag lever trots smärta i knäna som inte riktigt vill ge sig. Efter två dagar med knägrejs börjar jag ledsna, det är inte roligt längre. Men det går nog åt rätt håll och snart är det nog bra igen. Ett tag iaf...
 
Jag ska strax gå och krypa ner i sängen, trots att klockan bara är nio här. Men jag vill hinna läsa lite innan jag slocknar av trötthet, som det varit de senaste kvällarna. Att återigen ha skola tar ju mer på krafterna än vad man tror. Men snart är det som det ska.
 
Jag har sagt det förut, jag kommer nog aldrig tröttna på det här.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela