thewindblows

Med en kärlek för Asien!

Coffee Prince.

Publicerad 2012-06-30 16:15:31 i K-drama.,

God kväll! :)

Idag har jag kollat klart på The 1st shop of Coffee Prince för andra gången.
 
Go Eun Chan har inget lätt liv, hon har massor av job för att betala av skulder och hon gav till och med upp sin feminina sida. Choi Han Kyul är arvtagare till ett stort matföretag, och hans farmor vill att han hittar någon att gifta sig med och arrangerar dejter för honom att hitta någon. När Eun Chan av misstag springer in i Han Kyul som misstag henne för en kille, anställer Han Kyul henne att spela hans gaylover för att undvika dejterna. Eun Chan som är desperat för pengar har inget annat val än att acceptera. Han Kyul's farmor gör honom även till manager för ett skitigt kaffé på gränsen till konkurs. Eun Chan ber honom att anställa henne. Eun Chan och Han Kyul börjar snart dras till varandra trots att Han Kyul fortfarande tror att Eun Chan är en kille. Hur ska det gå?

Jag älskar det här dramat! Det är ett av mina favoriter, alla kategorier. Trots att det är från 2007 är dom inte rädd för att göra romantiska scener, vilket det är massor i detta drama. En hel del asiatiska draman är rädd för att ha för mycket kyssar och kramar och sånt men här är det mer som vanligt. Hela handligen och allting är bara så bra med det här dramat. Jag älskar det!
 

Snart är det dags!

Publicerad 2012-06-30 14:40:07 i Koreansk musik.,

God kväll! :)

Nu är det inte många timmar kvar! Efter midnatt släpps nya Super Junior skivan och jag väntar spänt på att se hur mycket jag kommer älska det.
 
Dom har iaf släppt en teaser video till med snuttar från alla låtar på skivan. Ser fram emot det här!!
 

Sayonara!

Publicerad 2012-06-30 07:02:35 i Allmänt.,

Hej! :)
 
Igår nämde jag lite snabbt att jag varit tvungen till att säga hejdå till några kompisar på min förra skola som åker hem under helgen. Här kommer det lite bilder från deras tal som man gör när man lämnar den skolan.
 
Marco från Tyskland. Andra gången han kommit till Genki, första gången var i januari samtidigt som mig. Och han kommer komma igen. Awsome person!
 
Phoebe från USA. Grymt rolig tjej!
 
Beryl, kommer dock ej ihåg vart hon kommer ifrån just nu men är rätt säker på att det är USA. Kommer nog tillbaka i april till min nuvarande skola.
 
Flavio! Från Schweiz. Har varit här i fem månader så är självklart inge roligt att säga hejdå. Men måste man så måste man.
 
Och sist så har vi Katrin från Tyskland. Kommer verkligen sakna henne då vi haft så mycket roligt ihop, massor av skratt och prat om snygga pojkar. Haha.
 

Super Junior teaser!

Publicerad 2012-06-29 16:23:02 i Koreansk musik.,

God kväll! :)

Hur lycklig blev jag inte nu då? Kommer hem från en rätt ledsam eftermiddag/kväll, många av mina kompisar åker hem under helgen så det var sista gången jag såg flera av dom. Däremot gjorde det här mig väldigt lycklig! Super Junior har nu släppt en teaser för nya albumet. Jag gillar vad jag hör. Dessutom ser alla så grymt bra ut så jag kommer väl dö när hela videon är släppt förmodligen...
 
 

Fiction.

Publicerad 2012-06-28 12:09:32 i Allmänt.,

Hej! :)
 

Idag har jag varit och träffa Lyda efter skolan. Det var våran sista träff för den här gången då hon åker hem till Schweiz imorgon. Det är aldrig rolig när folk åker hem och det här är till och med den andra gången jag måste säga hej då till henne då hon åkte hem i mars också och sedan kom tillbaka i maj.
 
Men vi hade en trevlig dag med lunch, shopping, purikura och tittade på ett tempel mitt i centrum. Mysigt!
 
Tempel, tempel, tempel...
 
...och ännu mera tempel.
 
Söta Lyda och katten med bebismage.
 
Kattpappa kanske?!
 
Syns så tydligt att det är något annat än mat som gömmer sig i den där magen.
 
Lyda gav mig en Hello Kitty och lite schweizisk choklad för att inte glömma bort henne. Som att det skulle vara så lätt.
 
 
 

Ayo.

Publicerad 2012-06-28 10:51:00 i Koreansk musik.,

Hej!
 
För mig betyder den här låten SOMMAR! Jag bara älskar den och nu när det är sommar igen, vad passar inte bättre än att lyssna på den?
 
SHINee - Ayo
Älskar för den delen denna stillbild, Key har ett sådant fint uttryck på stora skärmen...
 

Wooyoung goes solo.

Publicerad 2012-06-28 00:50:23 i Koreansk musik.,

God morgon! :)
 
Det bara ramlar in uppdateringar om personer/grupper som gör comeback men den här gången är det dags för en kille som gör solodebut. Hans namn är Wooyoung och är med i gruppen 2pm. Jag har väl inte varit något superfan av denna grupp men jag ska ge honom en chans efter att ha sett teaservideon för hans första solosingel. Den blir släppt den 8/7.
 
Visst måste man väl ge chansen till någon som ser ut såhär? Japp, det är lag på det.
 
23, Male, Singel är namnet. Låter lite halvlöjligt men får hoppas på att det bli något bra. Är lovande iaf!
 
 
 
 
 

God morgon...

Publicerad 2012-06-27 00:56:07 i Allmänt.,

Hej!

Tror jag håller på att bli tokig. Jag har försökt hela dagen igår att lägga till Youtube-klipp i mina inlägg men det vill inte funka. Det sabbar min uppdatering! Har några inlägg på lager som inte går att publicera förens jag kan lägga till youtube-klipp....

To the limit.

Publicerad 2012-06-26 14:10:10 i Japansk musik.,

Hej! :)
 
Nu har äntligen hela videon till KAT-TUN's nya singel, To the limit, blivit släppt.
Jag kan inte annat än att säga att jag både är kär i videon och i låten.
Kommer spelas massor de närmsta veckorna.
 
KAT-TUN - To the limit
 

tothelimit 投稿者 Bored4Lyfe
 

Siwon & Kyuhyun!

Publicerad 2012-06-26 12:43:47 i Koreansk musik.,

Hej! :)
 

Dags för dagens teaserfoton från Super Junior. Det börjar närma sig nu!
 
Siwon. Jag vet inte riktigt, självklart gillar jag ju ansiktet men resten? Tycker det blev lite fel här, dom förstör nästan allt som är bra med Siwon's perfekta ansikte.
 
Kyuhyun. Jag gillar det! På vissa av fotona har man nästan inte sett vem personen är men här är det tydligt att det är Kyuhyun det gäller. Helt enkelt perfekt!
 

Kangin & Sungmin.

Publicerad 2012-06-25 08:55:39 i Koreansk musik.,

Hej! :)
 

Även idag är två till teaserfoton släppta inför Super Junior's comeback.
Denna gången är det Kangin och Sungmins foton.
 
Kangin. Jag älskar det! Något mer behövs inte sägas, så glad att han äntligen är tillbaka :D
 
Sungmin. Vad hände? Jag gillar det inte alls! Varför måste dom få honom att se ut som en tjej? Han har redan ett feminint ansikte så varför kunde dom inte gjort honom lite mer manlig än det långa blonda håret. Nä, jag hoppas det ändras innan dom gör comeback.
 

Shindong and Yesung.

Publicerad 2012-06-24 07:29:42 i Koreansk musik.,

Hej! :)
 
Igår skrev jag om teaser-fotona på några av killarna från Super Junior.
Idag har två till släppts.
 
Shindong. Jag älskar det här fotot! Dels för att dom har lyckats fått honom att se supercool ut plus att det syns att han har tappat så mycket i vikt och blivit så mycket snyggare än förut.
 
Yesung. När det kommer till Yesung och det ansiktet är det svårt att misslyckas med ett foto. Även denna gång har dom lyckats superbra. Dessutom är det ett plus att tröjan är öppen i fram...
 

Love is fire.

Publicerad 2012-06-24 05:46:04 i Allmänt.,

Hej! :)
 

Regnet vräker ner utanför fönstret och ska göra det hela dagen. Så vad passar inte bättre än att ligga i sängen hela dagen och inte göra någonting? Haha.
 
 
Dock så gör jag något i alla fall, fixar mina naglar medans jag kollar på drama.
 

Lite senare ska jag dock försöka ta mig till affären, måste ha lite middag ikväll och frukost imorgon...
 

Rooftop prince.

Publicerad 2012-06-23 14:30:59 i K-drama.,

God kväll! :)

 

Jag har äntligen haft tid till att kolla färdigt på Rooftop Prince idag och självklart ska ni får höra vad jag tycker.

 

 

När kronprins Lee Gak blir förflyttad 300 år framåt i tiden med sina tre följeslagare tror han att det är deras uppgift att lösa mordet på Kronprinsessan för att dom ska kunna återvända till sin rätta tid. Dom landar i Park Ha's lägenhet, en glad tjej i 20-års åldern som tror på deras historia och låter dom stanna hos henne. Park Ha lär dom allt dom behöver veta. Lee Gak möter av en slump Hong Se Na som är Kronprinsessan återfödd. Lee Gak låtsas vara Yong Tae Yong, som mystiskt har försvunnit i USA, och sakta börjar Lee Gak att lösa Tae Yong's försvinnande och mordet på Kronprinsessan.

 


Jag blir glatt överraskad över hur djupt och mörkt det här dramat var. Jag trodde att det skulle vara som ett vanligt romatiskt drama men det var djupare än så, där det hände massor av sånt som inte så ofta brukar vara med. Men jag gillade det. Dessutom är jag helt förälskad i de tre följeslagarna, mer korkade människor får man ju leta efter. Otroligt söta och alldeles perfekt kombination av personligheter. Helt klart värt tiden det tog för mig att ta mig igenom det.

 

Det får dock bara en 4/5 då jag hade sett lite ändringar på vissa saker.

 

To the limit.

Publicerad 2012-06-23 07:23:53 i Japansk musik.,

Hej! :)
 
När jag redan pratar en massa om Super Junior's comback så måste jag ju absolut nämna KAT-TUN's nya skiva också. 
 
KAT-TUN är en av mina japanska favoritgrupper och jag verkligen älskar deras nyaste singel, To the limit. Själv skivan blir släppt den 27 juni. Så det är bara några dagar kvar.
 
KAT-TUN - To the limit. Jag älskar låten men inte riktigt detta uppträdande. Jag väntar med spänning på att få se hela videon, då den fortfarande inte är släppt. Det enda man fått se är några teaser-videos.
 

Sexy, free and single!

Publicerad 2012-06-23 05:58:40 i Koreansk musik.,

Hej! :)

Jag skrev för några dagar sedan att Super Junior ska göra sin comback i juli. Nu har vi fått veta lite mer och redan den 1 juli kan man ladda ner deras album med namnet Sexy, free and single. Den 4 juli kan man köpa den i fysisk form. 
 
Dom har dessutom släppt två teaserfoton av Donghae, Eunhyuk, Leeteuk och Ryeowook.
 
Donghae. Inte en av mina favoriter i gruppen men jag gillar den här bilden.
 
Eunhyuk. Jag älskar den här killen men tyvärr så är den här bilden väldigt konstig. Man kan inte ens se att det är han. Jag hoppas att det är bättre i videon och resten av fotona som brukar komma.
 
Ryeowook. Jag gillar verkligen den här bilden. Det är många som anser att Ryeowook är en av dom mindre "good-looking" i Super Junior men jag håller inte med. För mig är han en av dom som ser bäst ut.
 
Leeteuk. Vet inte riktigt vad jag tycker om denna bild. Man kan inte riktigt se att det är Leeteuk, vilket är synd. Men jag gillar den nog ändå.
 
Jag är i alla fall väldigt lycklig att dom äntligen kommer tillbaka med en ny skiva. Som jag skrev tidigare är även Kangin tillbaka efter två års militärtjänst. Det kan inte bli en bättre start på juli.
 

God morgon lördag!

Publicerad 2012-06-23 03:36:21 i Japansk musik.,

Ohayou! :)
 

Har precis vaknat. Vädret ser inte allt för bra ut, men det är åtminstonde inge regn så om en stund ska jag ta mig ut på en joggingtur så är dagens träning avklarar. Gillar att ha det gjort tidigt.

Vad mer den här dagen har att bjuda på vet jag inte än. Jag ska väl plugga lite, kanske städa lite. Annars blir det nog en lugnt dag hemma bara.
 
Hur mår allihopa såhär dagen efter midsommar? Kan slå vad om att hälften av er kommer tillbringa dagen i sängen eller soffan ;)
 

Arashi - Face down
Så bra!
 

To the light, to the morning light.

Publicerad 2012-06-22 17:35:34 i Allmänt.,

 
God kväll! :)

Har kikat in på min Facebook och ser allas planer för midsommar. Men vet ni vad? Jag har ingen som helst lust att själv fira någon midsommar, även om jag förut trodde att jag skulle sakna dom här sakerna. Jag har istället haft en trevlig dag/kväll med både japanska och icke-japanska vänner. Prat, middag och bara trevligt. Jag ska strax ta och krypa ner i sängen för ögonen börjar falla ihop nu. Bättre att somna i sängen än här framför datorn, eller hur?
 
Men jag får väl ta och önska er alla En riktigt trevlig midsommar. Drick inte för mycket och se absolut till att ni har sju sorters blommor under kudden innan ni somnar.
 
Den här kille skulle inte jag har något emot om han låg i min säng nu. Jang Geun Suk, en sådan snygging! :)
 

Ohayou!

Publicerad 2012-06-22 00:44:25 i Allmänt.,

God morgon! :)

Jag undrar fortfarande vart stormen tog vägen. Det regnade inte ens lite igår kväll och nu lyser solen.
Jag tror alla ljög för oss igår...
 
Ska strax ta mig till skolan för veckans sista lektioner. Vad helgen har att bjuda på vet jag inte än, det kan bara framtiden ha svar på.
 
Bjuder på en cambild med dålig kvalitet.
 

Love love love.

Publicerad 2012-06-21 15:00:22 i Koreansk musik.,

God kväll! :)
 

Är rätt så trött nu. Ska ta och kolla på något avsnitt av Rooftop Prince innan jag måste sova.
Bjuder på en av mina favoritlåtar.
 
FT Island - Love love love
 

Electric shock.

Publicerad 2012-06-20 11:19:03 i Koreansk musik.,

Hej! :)
 

Jag är otroligt dålig på att lyssna på tjejer som sjunger.
Men jag har äntligen hittat en koreansk tjejgrupp som jag faktiskt gillar riktigt mycket.
 
Här är deras nyaste singel.
 
f(x) - Electric shock

Lite smått och gott.

Publicerad 2012-06-20 07:44:04 i Allmänt.,

Hej! :)
 

Jag har blivit rätt dålig med att uppdatera vad jag gör om dagarna.
Förra veckan hände det inte mycket alls. Jag var ganska låg och hade inte så stor lust att göra något.
 
Men på söndagen var jag på födelsedagsparty. Ann och Katrin fyllde 19 år och det firades med ett stort gäng på Sweets Paradise. Allt du kan äta i form av sötsaker och lite pasta. Roligt ställe för födelsedagsparty. Efteråt blev det karaoke, även det himla roligt.
 
 
I måndags spöregnade det här. Men jag var modig och begav mig till Tenjin för lite glass och kikande i butiker. Men mina fötter gillade det inte så mycket. Dom var rätt blöta när jag kom hem igen...
 
 
Tisdag var jag återigen i Tenjin och umgicks med folk. Det blev karaoke, purikura-bilder och curry till middag. Dock inga bilder alls.
 
Idag har jag varit i skolan, så himla segt och tråkigt idag. Ibland undrar man varför vissa människor blir lärare när dom inte verkar ha någon lust alls med att lära ut. Åt lunch med några kompisar och nu vilar jag hjärnan lite innan jag ska plugga lite och göra lite andra nödvändiga saker.
 

Kangin returns!

Publicerad 2012-06-19 15:52:40 i Koreansk musik.,

God kväll! :)

Just nu är jag superlycklig. Jag läste just den underbara nyheten att en av mina absoluta favoritgrupper, Super Junior, ska släppa ny skiva i början av juli. Men det är inte allt, en av mina favoritpersoner från gruppen är äntligen tillbaka efter två år av militärtjäst och gör sin comeback samtidigt som det nya albumet. Kan det bli bättre!? Bara att vänta nu då...

Äntligen, äntligen, äntligen! :D


Nu ska jag ta och sova lite. Klockan är alldeles för mycket och jag kom hem för en liten stund sedan. Måste sova så jag orkar med skolan imorgon med.

No other.

Publicerad 2012-06-19 00:45:53 i Koreansk musik.,

God morgon! :)

Jag tror jag blivit kär igen, eller kanske ska man kalla det nykär?
Jag bara älskar den här låten och videon, kan lyssna på den hur mycket som helst utan att bli trött på den.

Super Junior - No other



Rain, rain.

Publicerad 2012-06-14 15:49:58 i Allmänt.,

God kväll! :)

Vad sägs om den här väderprognosen?

 
Fredag15. juniLørdag16. juniSøndag17. juniMandag18. juniTirsdag19. juniOnsdag20. juniTorsdag21. juniFredag22. juniLørdag23. juni
Kraftig regn Regn Regn Regn Kraftig regn Kraftig regn Kraftig regn Regn Regn
21° 22° 22° 23° 22° 24° 21° 21° 23°
43 mm nedbør i døgnet 40 mm nedbør i døgnet 18 mm nedbør i døgnet 22 mm nedbør i døgnet 93 mm nedbør i døgnet 49 mm nedbør i døgnet 77 mm nedbør i døgnet 9 mm nedbør i døgnet 1,3 mm nedbør i døgnet
Svak vind, 3 m/s fra øst Svak vind, 3 m/s fra nordvest Flau vind, 1 m/s fra vest-sørvest Svak vind, 3 m/s fra sør Svak vind, 3 m/s fra sør-sørøst Svak vind, 3 m/s fra sør-sørøst Flau vind, 2 m/s fra nord Svak vind, 3 m/s fra nord-nordøst Flau vind, 2 m/s fra nord-nordøst


Jag tror nog att det blir ett och annat dramaavsnitt under veckan som kommer. Men ska bli lite skönt med lite svalare. Har varit lite för varmt senaste dagarna. Går knappt att koncentrera sig i skolan, med mer än en månad kvar till sommarlov...

Mei-chan no shitsuji

Publicerad 2012-06-13 10:55:05 i Allmänt.,

Hej! :)

Det är mycket drama just nu men jag är inte riktigt på top så det är så jag spenderar mina dagar efter skolan.

Det senaste dramat jag tittat på är Mei-chan no shitsuji.


När Mei's föräldrar dör i en olycka förändras hela hennes liv. Det dyker upp en man, Rihito Shibata, som påstår att han är hennes butler. Han säger att Mei är arvtagerska till ett stort företag och att hon måste gå på St. Lucias Girls Academy för att bli en riktigt "lady". Rihito lovar att stanna vid hennes sida och hjälpa hennes genom alla svårigheter. Kommer Mei att ta studenten från skolan eller kommer hon att hoppa av på grund av all stress och allt som händer?

Jag hade fått ett tips om det här dramat av en kompis till mig men innan hade jag faktiskt läst om det och tyckt att det verkade lite intressant. Det tog mig dock ett tag innan jag faktiskt bestämde mig för att titta. Och jag ångrar det inte. Lite lagomt halvtöntigt och inte det minsta verkligt. Men lättsamt att titta på och jag behövde inte anstränga huvudet alldeles för mycket för att hinna med. Att alla tjejer på skolan har en butler som följer dom överallt gör det bara hela bättre, en rolig tvist på det hela. Ett annorlunda drama men jag gillar det.

Det får 4/5 för att det fanns fortfarande saker som kunde gjorts bättre.



Lucky Seven

Publicerad 2012-06-12 07:44:56 i J-drama.,

Hej! :)

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och kollat färdigt på Lucky Seven. Började kolla på det redan i mars, men det glömdes lite bort och sen har jag velat kolla på så mycket annat.



7 detektiver, alla med sin egen stil att lösa fallen, jobbar på samma detektivbyrå.
Tokita Shuntaro är en nybörjare som detektiv och har en tendens att vara lite förnyfiken och lägga sig i där han inte borde. Det gör att han ofta hamnar i trubbel.
Dessa 7 detektiver hjälps åt att lösa alla möjliga fall, allt från att hitta bortsprungna hundar till mer allvarliga fall.


Jag hade rätt höga förväntningar på det här dramat och tyvärr kunde det inte riktigt leva upp till dom. Men det var välgjort och jag gillade alla karaktärer. Däremot var jag inte så förtjust i början, den var lite seg och var nog lite av orsaken till att det tog mig så lång tid att ta mig igenom. Men det blev absolut bättre mot slutet och spänningen gjorde att jag bara ville se nästa avsnitt.

Det blir en 4/5.



Queen InHyun's man

Publicerad 2012-06-11 09:05:49 i K-drama.,

Hej! :)

Då jag inte hade något bättre för mig i helgen har jag tillbringat den med att kolla på drama. Närmare bestämt, Queen InHyun's Man.



Kim Boong Do är en välutbildad man som spelar stor roll för att åter sätta Queen In Hyun på tronen då hon blivit avsatt pga Jang heebin's förräderi. Kim Boong Do hamnar av en slump 300 år framåt i tiden, i nutida Seoul. Där möter han Choi Hee Jin, en rätt okänd skådespelare som ska spela Queen In Hyun i ett tvdrama.

Ett avsnitt och jag var fast! Jag hade nästan inga förväntningar alls på det här dramat och blev glatt överraskad. Jag trodde dock att det mesta skulle utspela sig i nutida Seoul och ytterst lite i dåtida Seoul. Men där hade jag fel, det var ungefär hälften hälften. Det gör absolut ingenting och man bli verkligen indragen i historian. Jag blev även lite förvånad över slutet, jag älskar det! För det mesta är jag besviken på sluten på draman jag tittar på men här fick jag fel. Helt klart värt att spendera en helg med att titta på :)

Helt klart 5/5!



Love rain

Publicerad 2012-06-09 12:24:36 i K-drama.,

God kväll! :)

Det är några dagar sedan jag kollade färdigt på Love Rain. Så det är väl hög tid att skriva om det också.



På 70-talet möttes Kim Yoon Hee och Seo In Ha. Dom blir genast kära. Men det går inte som de vill och ganska snart måste de skiljas åt. 2012 möts Jung Ha Na, Kim Yoon Hees dotter, och Seo Joon, Seo In Has son. Kommer dom att lyckas vara tillsammans eller kommer dom gå samma öde till mötes som sina föräldrar?

Jag hade väldigt höga förväntningar för det här dramat. Var väldigt mycket prat om det innan. Men jag blev faktiskt besviken. De första fyra avsnitten som utspelar sig på 1970-talet var nästan en plåga att ta sig igenom, segt och tråkigt. Det blev lite bättre när man äntligen kom in i nutiden. Det blev lite mer humor och lite mer fart i det hela. Men trots det kunde det inte leva upp till mina förväntningar alls. Jag hade hoppats på mer.

Av mig får det här dramat bara 3/5. Hade nog varit ännu lägre om det inte vore för skådespelarna som faktiskt gjorde ett bra jobb.



Hands up!

Publicerad 2012-06-05 14:19:49 i Allmänt.,

God kväll! :)

Här var det visst lite tomt. Har inte riktigt haft tid till att skriva. Så kan det gå ibland.

Igår, måndag, var jag till min gamla skola efter jag slutat. Det var en kompis som kom tillbaka dit och ska plugga 4 veckor till så var dit och sa hej. Sen hängde jag med ett annat gäng på karaoke och sen lite middag. När jag kom hem var det bara att göra läxan, ta en dusch och gå och sova. Råkade bli lite för sent...

Idag cyklade jag återigen in till Tenjin för att möta en annan kompis som kommit tillbaka. Så roligt! Vi satt på Starbucks några timmar och pluggade, sen blev det en liten shoppingrunda som vanligt och som avslut lite middag innan jag cyklade hem igen. Jag tog mig ut på en springtur och jag märker redan skillnad! Det går redan mycket lättare med joggingen och jag tror nog jag ska klara mitt mål.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen avsluta den här kvällen med ett dramaavsnitt. Det drama som kollas på nu är koreanska Love Rain. Det är dock bara tre avsnitt kvar så det blir snart ett riktigt inlägg om det. Några dagar till bara.

Karaokebilder!
Ber om ursäkt för den dåliga kvaliten... Jag orkade inte riktigt vara så noga.


Två tjejer som verkligen gick all in. Haha.


Your eyes.

Publicerad 2012-06-03 11:32:03 i Japansk musik.,

Hej! :)

Då jag delade med mig av min korenska favoritgrupps nyaste singel imorse blir det min japanska favoritgrupps nyaste singel nu.

Arashi - Your eyes


Psycho!

Publicerad 2012-06-01 06:17:45 i Allmänt.,

Hej! :)

Idag är en bra dag. Jag är på superhumör, det är fredag, solen lyser och jag ska träffa Lyda efter två månader. Kan det bli bättre? Haha.

Nyss kommit hem från skolan och lunch, åt med några av mina klasskompisar. Vi börjar faktiskt bli riktigt bra vänner allihop. Så himla roligt!

Bjuder på en bild på mig, det var ett tag sen.
Har bestämt mig för att spara ut luggen, så för tillfället ser den lite konstig ut...


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela